Absolut Uncover - årets Limited Edition flaska är här

Livets Goda 11 Oct, 2017
Whisky och Bourbon Med kreativitet som en av företagets drivkrafter presenterar Absolut nu stolt årets Limited Edition flaska – Absolut Uncover. Fodralet som omsluter flaskan består av paljetter i silver och Absolut blåa signumfärg och är framtaget så att du kan forma dina egna mönster i tyget.

Absolut Uncover är en del av Absoluts årliga tradition att ta fram en limiterad utgåva av orginalflaskan. Årets design har inspirerats av nattens skimmer. Flaskan är prydd med ett paljettfodral vars hand-flip funktion möjliggör en extra rolig touch.

"Årets limiterade utgåva Absolut Uncover är perfekt för de kommande högtiderna, både som en gåva att ge bort och som ett kul tillskott på festen. Paljettfodralet andas studio 54 och hand-flipfunktionen gör att du kan personifiera din flaska och skapa egna personliga mönster”, säger Yann Fränckel, Brand Manager på Pernod Ricard.

I samband med lanseringen har Absolut tagit fram fyra signaturdrinkar som är inspirerade av nattens överraskningar och innehåller oväntade ingredienser som till exempel grön chilisås. 

Från oktober kommer Absolut Uncover finnas i Systembolagets beställningssortiment i en begränsad upplaga. Priset för en 700 ml flaska är 239 SEK.

Absolut Soda
1 del Absolut Vodka
3 delar sodavatten
4 limeklyftor
1 skiva gurka
1 myntablad

Häll upp Absolut Vodka i ett glas, pressa i limesaften och släng klyftorna, addera is och toppa med soda vatten. Garnera med limeklyftor, mynta och gurka.

Spicy Absolut Mule
2 delar Absolut Vodka
1 dash limejuice
Ginger Beer
1 dash grön chilisås
1 limeklyfta

Fyll en mule cup med is och häll ner alla ingredienser, garnera med en limeklyfta.

Absolut Winter Drop
1 del Absolut Vodka
1 del citronjuice
1 del Triple Sec
Kanel & socker för kantläggning
Äppelskiva

Blanda alla ingredienser i en shake med is och skaka tills kallt. Kyl ett shotglas och doppa glaskanterna i kanel och socker, häll upp och garnera med en äppelskiva.

Salty Sea Breeze
2 delar Absolut Vodka
1 del grapefruktsjuice
3 delar tranbärsjuice
Salt till kantläggning
Grapefruktszest

Blanda alla ingredienser i ett kylt, saltkantat highball glas fyllt med is och garnera med grapefruktszest.


McVegan först ut när McDonald’s väljer vegoburgare från Anamma

Mat och Restaurang McDonald’s Food Team har tillsammans med Anamma, ett varumärke inom…
12 Dec, 2017

Lagom till jul öppnar Baileys Treat Factory upp dörrarna - nu släpps biljetterna

Övrigt Nu till helgen öppnar Baileys Treat Factory - en julgodisfabrik…
12 Dec, 2017

Astar och Scandic inleder ett samarbete för att råda bot på kockbristen

Mat och Restaurang Tillsammans med Arbetsförmedlingen startas en ny gemensam arbetsmarknadsutbildning där målet…
12 Dec, 2017

Hemköp klimatkompenserar hemleveranser

Mat och Restaurang Som första svenska dagligvaruaktör klimatkompenserar nu Hemköp sina leveranser från…
12 Dec, 2017

Varför servera franska viner till Nobelmiddagens svenska smaker?

Mat och Restaurang Nobelbanketten på Stadshuset i Stockholm är Sveriges främsta gastronomiska skyltfönster…
11 Dec, 2017

Napolitansk pizza är kulturarv

Mat och Restaurang Nu står det klart; konsten att baka napolitansk pizza är…
11 Dec, 2017

Scans julskinkor hamnar på första- och andraplats i Aftonbladets årliga julskinketest

Mat och Restaurang Bland totalt 18 testade julskinkor är Scan Gourmet Julskinka den…
11 Dec, 2017

Ny restaurang med livescen på Dramaten

Mat och Restaurang I Dramatens gamla biljettkontor öppnar fredagen den 15 december Dramatenbaren.…
11 Dec, 2017

Coop erbjuder svenskt kvalitetskött från Ölanda Säteri

Mat och Restaurang Svenska konsumenter väljer gärna svenskt kött. Nu kommer Coop tillsammans…
11 Dec, 2017

Så satsar Clarion Hotel och Marcus Samuelsson på sin restaurangpersonal

Mat och Restaurang Clarion Hotel och By Marcus Samuelsson™ stärker sin position som…
11 Dec, 2017

Taittinger Brut Réserve blev årets utvalda champagne till Nobelbanketten

Vin Det anrika champagnehuset Taittinger tilldelades den stora äran att förse…
11 Dec, 2017

Plantation 20th Anniversary XO

Whisky och Bourbon När Alexandre Gabriel som 22-åring började arbeta med en av…
8 Dec, 2017

Bangkoks Michelinguide lyfter Thailands turism

Mat och Restaurang Bangkoks mat- och dryckesscen är välkänd, och i går fick…
8 Dec, 2017

Inga idéer för helgens matlagning? - Låt dig inspireras av Livets Godas egengjorda recept

Mat och Restaurang Ibland går man tom på idéer när det gäller matlagning…
30 Nov, 2017

Don Melchor 2015 - "En av de bästa årgångarna i mitt liv"

Vin Från och med den 5 december finns 15 lådor á…
8 Dec, 2017

Glenmorangies innovativa arbete belönas med tre hållbarhetsutmärkelser

Whisky och Bourbon Under november belönades Glenmorangie trefaldigt för sitt initiativ och engagemang…
8 Dec, 2017

Sayan Isaksson smygöppnar nytt kök i Teatern

Mat och Restaurang Idag öppnar ett nytt kök i Teatern i Ringen centrum.…
8 Dec, 2017

Världspremiären för Bollinger La Grande Année Rosé 2007 sker i Sverige

Vin Som första land i världen sker lanseringen av Bollinger La…
8 Dec, 2017

Mikrobryggeri skapar unika möjligheter

Whisky och Bourbon Snart är det klart för den första ölbrygden i mikrobryggeriet,…
7 Dec, 2017

O’Learys får nytt utseende – som en del av ny varumärkesstrategi

Mat och Restaurang Nu uppdaterar restaurang- och sportbarskedjan O’Learys sin grafiska profil, vilket…
7 Dec, 2017
Artikelarkivet