Absolut Uncover - årets Limited Edition flaska är här

Livets Goda 11 Oct, 2017
Whisky och Bourbon Med kreativitet som en av företagets drivkrafter presenterar Absolut nu stolt årets Limited Edition flaska – Absolut Uncover. Fodralet som omsluter flaskan består av paljetter i silver och Absolut blåa signumfärg och är framtaget så att du kan forma dina egna mönster i tyget.

Absolut Uncover är en del av Absoluts årliga tradition att ta fram en limiterad utgåva av orginalflaskan. Årets design har inspirerats av nattens skimmer. Flaskan är prydd med ett paljettfodral vars hand-flip funktion möjliggör en extra rolig touch.

"Årets limiterade utgåva Absolut Uncover är perfekt för de kommande högtiderna, både som en gåva att ge bort och som ett kul tillskott på festen. Paljettfodralet andas studio 54 och hand-flipfunktionen gör att du kan personifiera din flaska och skapa egna personliga mönster”, säger Yann Fränckel, Brand Manager på Pernod Ricard.

I samband med lanseringen har Absolut tagit fram fyra signaturdrinkar som är inspirerade av nattens överraskningar och innehåller oväntade ingredienser som till exempel grön chilisås. 

Från oktober kommer Absolut Uncover finnas i Systembolagets beställningssortiment i en begränsad upplaga. Priset för en 700 ml flaska är 239 SEK.

Absolut Soda
1 del Absolut Vodka
3 delar sodavatten
4 limeklyftor
1 skiva gurka
1 myntablad

Häll upp Absolut Vodka i ett glas, pressa i limesaften och släng klyftorna, addera is och toppa med soda vatten. Garnera med limeklyftor, mynta och gurka.

Spicy Absolut Mule
2 delar Absolut Vodka
1 dash limejuice
Ginger Beer
1 dash grön chilisås
1 limeklyfta

Fyll en mule cup med is och häll ner alla ingredienser, garnera med en limeklyfta.

Absolut Winter Drop
1 del Absolut Vodka
1 del citronjuice
1 del Triple Sec
Kanel & socker för kantläggning
Äppelskiva

Blanda alla ingredienser i en shake med is och skaka tills kallt. Kyl ett shotglas och doppa glaskanterna i kanel och socker, häll upp och garnera med en äppelskiva.

Salty Sea Breeze
2 delar Absolut Vodka
1 del grapefruktsjuice
3 delar tranbärsjuice
Salt till kantläggning
Grapefruktszest

Blanda alla ingredienser i ett kylt, saltkantat highball glas fyllt med is och garnera med grapefruktszest.


Kir-Yianni Assyrtiko lanseras den första september

Vin Den 1 september lanseras det vita vinet Kir-Yianni Assyrtiko 2017…
21 Jun, 2018

Snart lanseras Hernö Sipping Gin 2018 med rökiga toner i ett arv från Islay

Whisky och Bourbon Om en vecka lanseras Hernö Sipping Gin 2018 som kommer…
21 Jun, 2018

Inspiration - Cidersorbet

Mat och Restaurang Midsommar närmar sig och en av de självklara komponenterna vid…
21 Jun, 2018

Kocklandslaget bjöd in kvinnliga kocknätverket TakeOver att provsmaka kommande tävlingsrätter

Mat och Restaurang Onsdagen 20 juni var det dags för en ny träningsupplagning…
21 Jun, 2018

Citat Årets Kock 2018

Mat och Restaurang Citat av Juryn ordförande Årets Kock 2018, jury för handlagstest…
21 Jun, 2018

Så påverkar sommarvädret våra mat- och dryckesvanor

Mat och Restaurang Hur varmt eller kallt vädret blir i sommar kommer att…
20 Jun, 2018

Nespresso lanserar två nya iskaffevarianter samt en smart mjölkskummare

Övrigt Under varma sommardagar kan en iskaffe vara riktigt uppfriskande. Nu…
20 Jun, 2018

Mer svensk kaffe på Finlands nationalarena

Övrigt Publiken på Finlands nationalarena, Hartwall Arena i Helsingfors, kommer att…
20 Jun, 2018

Bisol väljer Lively Wines

Vin Lively Wines är otroligt stolta att presentera det senaste tillskottet…
20 Jun, 2018

Ginger Beer - en nyhet men ändå inte

Whisky och Bourbon Denna vecka avvecklar vi fyra myter om Ginger Beer. Många…
20 Jun, 2018

Limited Edition i chipshyllan

Övrigt Det är sommar i chipsfabriken och Estrella vill passa på…
20 Jun, 2018

Stad, bad och god mat på Mallorca

Mat och Restaurang Mallorca är ett klassiskt svenskt resmål. Det var hit de…
19 Jun, 2018

Nyhet: Flädertiser - trendiga drinken som utmanar Aperol Spritz på uteserveringarna i sommar

Whisky och Bourbon Nu gör Hallands Fläder och Appletiser gemensam sak, när de…
19 Jun, 2018

De är vidare till dag 2 i kvalet till Årets Kock 2018

Mat och Restaurang Efter en lång dag med teoriprov, råvarukännedom och upplagning av…
19 Jun, 2018

Eau de grill - sommarens grilltrend?

Whisky och Bourbon Lagom till Midsommar lanserar Falcon en parfym som doftar grill.…
19 Jun, 2018

Barabells lanserar nyhet - Strawberry White Chocolate.

Övrigt Sveriges mest sålda proteinbar släpper en ny Limited Edition Protein…
19 Jun, 2018

Paul Svensson till Matfestivalen i Skövde för femte gången

Mat och Restaurang Den kände TV-kocken Paul Svensson kommer att gästa Matfestivalen i…
19 Jun, 2018

Gustibus Wine & Spirit Academy startar Ölsommelierutbildning

Övrigt Efter 13 år och 25 sommelierklasser startar nu Gustibus Wine…
18 Jun, 2018

J. Bally Millésime 1998, lanseras exklusivt på Systembolaget den 6:e juli

Whisky och Bourbon Fredagen den 6:e juli lanserar importören Moestue Grape Selections 180…
18 Jun, 2018

Varför vill unga inte odla kaffe längre?

Övrigt För Burundi har kaffeodlingen alltd varit en generator i landets…
18 Jun, 2018
Artikelarkivet