13 maj - Göteborgs Vinhus Vinfestival

Vin Vårens vinfestival i Göteborg blir något alldeles speciellt. Eventet är hos Wine Mechanics och i det nybyggda vineriet i Slakthusområdet i Göteborg. Du tar dig hit med spårvagn 4 eller 9 från Centralstationen på 6 minuter, stiger av på Gamlestadstorget och följer skyltarna ca 200 meter.
Detaljer
Tid: 13/5, 2018 11:00 - 17:00

Vårens vinfestival i Göteborg blir något alldeles speciellt. Eventet är hos Wine Mechanics och i det nybyggda vineriet i Slakthusområdet i Göteborg. Du tar dig hit med spårvagn 4 eller 9 från Centralstationen på 6 minuter, stiger av på Gamlestadstorget och följer skyltarna ca 200 meter.

Söndagen den 13:e maj finns vi där för att återigen ge er smakprov från vårt sortiment. Välkomna till en riktig festivaldag för alla vinälskare med massa spännande viner. Ni får träffa våra importörer och smaka på, och prata om, deras bästa viner. 

Du får också möjlighet att se det nya vineriet på verkligt nära håll och uppleva känslan av att prova vin i sin absolut rätta miljö. Om det blir provning från tank och fat får bli en överraskning.

Vi har begränsat antal platser och därför delat upp provningen på två tider under dagen.

Här bokar du din plats från kl 11-13.30

Här bokar du din plats från 14-17

 
I kostnaden ingår ett låneglas samt smakprover på samtliga viner.

The Winery Pub har öppet hela dagen för er medlemmar. Där kan ni njuta av en god brunch och goda viner! Brunch serveras mellan kl 12-16. Det går även att boka middag från kl 17. Boka bord gör du här.

Vinfestivalen är exklusivt för er som är medlemmar, är du inte medlem än så bli det här idag helt kostnadsfritt. Festivalen är ett medlemsevent p.g.a de regler som finns för serveringstillstånd, då det måste vara ett ”slutet sällskap".

Var ute i tid för att säkra din plats.

Varmt välkommen.
Göteborgs Vinhus