14 feb - Champagne och romans på Spritmuseum på Alla Hjärtans Dag

Vin Äkta champagne är förknippad med två saker: Lyx. Och äkta kärlek. (Det ena utesluter inte det andra.) Inför årets mest romantiska dag välkomnar Spritmuseum på Djurgården besökare att fira med tema bubbel. Från en guidad visning av utställningen Champagne! till en champagnemiddag i restaurangen finns något för alla på årets mest romantiska dag.
Detaljer
Tid: 14/2, 2018 13:00 - 20:00
Plats: SPRITMUSEUM

Vem:                  

Det bubblar på Spritmuseum och hela teamet, från Petter Nilsson i köket till Eva Karlsson i provningsrummet, bjuder in till en heldag av romans med fokus på kärlek och champagne.

 

Vad:                   

Spritmuseum står för romantiken denna Alla Hjärtans Dag. Överraska din kära med ett helt program kring champagne och romans den 14 februari. Börja med en drink i baren och välj bland ett flertal bubbliga alternativ. Fortsätt med att en visning av utställningen Champagne!, där ni får upptäcka var bubblorna kommer ifrån, champagnecoupens sex appeal och de senaste fyra decenniernas toppchampagner.

                             

Inte sällan dricker man champagne före man friar (för att lugna nerverna). Eller så dricker man champagne efter man friat (för att fira att allt löpte enligt förväntan). Kl 18 håller psykodramatiker Eva Karlsson provning i Champagne. Hon har lika lång erfarenhet av champagne som hon har av Alla Hjärtans Dag. Under hennes många år i New York var 14 februari Romantikens stora dag. Den som blev utbjuden på Valentine-middag förväntade sig mer eller mindre ett frieri. Den som blir bjuden på champagneprovning i Stockholm på Alla Hjärtans Dag förväntar sig kanske inte lika djärva drag. Den som efter provningen bokat bord på Spritmuseums prisbelönta restaurang lever fortfarande på hoppet.

 

Runda av dagen med en romantisk middag i restaurangen under regi av Petter Nilsson. Kvällens meny kan kombineras med ett uval bubbliga alternativ. Utsedd till en av Sveriges bästa restauranger och världens främsta museirestauranger, avslutas dagen på topp.

 

Vänligen boka visning, provning och middag på www.spritmuseum.se för att säkra er plats.

 

Var:                    

Spritmuseum

Djurgårdsvägen 38

115 21 Stockholm

 

När:                    

Alla hjärtans dag, onsdag 14 februari 2018

Visning kl 13, provning kl 18 och middag från kl 18.

SPRITMUSEUM
Djurgårdsvägen 38, Galärskjulen
SE-115 21  Stockholm Sweden
www.spritmuseum.se