26e september - Prova viner som vi säljer till reducerat pris, BraVin

Vin Nu har jag drivit BraVin i snart sex år. Det har varit en kul tid och jag är så glad över att ha träffat så många personer som gillar bra viner, och som har kommit på våra provningar. Men nu ska jag avveckla BraVin.
Detaljer
Tid: 26/9, 2017 18:00 - 20:30
Plats: c/o Spiut, Repslagargatan 11

Under hösten ska jag arrangera några provningar med våra kvalitetsviner som du fortfarande kan köpa. Det blir även några vertikalprovningar för skojs skull. Parallellt med att jag jobbar med  BraVin, börjar jag en anställning hos Handpicked Wines. Det ska bli riktigt kul att jobba hos dem som också erbjuder bra viner. Jag hoppas vi ses både hos BraVin och hos Handpicked Wines i höst.

Den första provningen i höst med BraVin blir tisdagen den 26:e september. Då får du prova några av våra viner som du får köpa till reducerat pris. Alla vinerna är av hög kvalitet och får minst 90 poäng. Storleken på rabatten varierar, men som högst är den över 100 kr per flaska.

För att göra provningen extra spännande, kör vi en gemensam provning med en annan importör som heter Wine Stories. De erbjuder viner från det nya och spännande Spanien. Vinerna speglar Spaniens historia, utstrålar sitt stolta ursprung, fina kvalité och generösa mångfald.

Varmt välkommen!

Låt dig inspireras av Barbaresco och Tanarofloden nedan :-)

Anmälan

Provningen kostar 250 kr per person. Då får du prova viner både från BraVin och Wine Stories.

Skicka din anmälan till ajk@bravin.se. Betalningsuppgifter får du efter din anmälan.Vi har begränsat antal platser, så om du är intresserad bör du anmäla dig snabbt.

Datum: tisdag 26:e september
Tid: 18:00 - 20:30
Plats: Provningen äger rum på c/o Spiut, Repslagargatan 11, Stockholm
Lokalen ligger nära T-bana Slussen