27 mars - Save the date - Winefinder Nyhetsprovningar

Vin Vi har länge pratat om det - men nu är det äntligen dags för oss på Winefinder.se att åter dra igång nyhetsprovningar för journalister och vinskribenter. De senaste åren har näthandeln ökat rejält och allt fler konsumenter hittar nu sina viner online. Via vår försäljning på Mahtem.se har vi också nått ut till en bredare publik utanför Fine Wines-kretsarna (som var Winefinders start och där vi fortfarande har en viktig del av vår verksamhet) och kan idag erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsviner från 79 kronor och uppåt.
Detaljer
Tid: 27/3, 2018 10:00 - 14:00
Plats: Magnusson Fine Wine

Winefinder.se är, som de allra flesta redan vet, inte en importör utan en butik för kvalitetsviner som jobbar med en mängd olika leverantörer/importörer. Både svenska och utländska. Vi fyller ständigt på butiken med nya årgångar, producenter och vintyper för att ha ett så bra utbud som möjligt. 

För första gången kommer vi nu även att göra nyhetssläpp som grovt följer säsongens variationer (tre-fyra gånger per år). Första släppet, och provningen av vår- och sommarviner, blir i slutet av mars.

När: 27 mars klockan 10-14
Var: Magnusson Fine Wine, Grevagatan 26, Stockholm

Winefinder vill redan nu passa på att bjuda in till denna provning där du har möjlighet att bekanta dig med nyheterna i vårt standardsortiment (viner som kostar mellan 79-200 kronor flaskan) och viner från våra premium- och edgesortiment (från 200 kronor och uppåt). Totalt kommer vi att öppna upp ett 50-tal olika viner vid provningen (vi kommer att skicka ut en lista med vilka viner när vi kommer närmare provningsdatumet)

Är du intresserad eller har frågor? Hör av dig genom att maila mig. Hoppas vi ses!

Magnus Ericsson
me@winefinder.se