Missa inte Spanska Vindagen i september!

Vin
Detaljer
Tid: 23/9, 2017 13:00 - 25/9, 2017 18:00
Plats: Operakällaren

I september varje år arrangerar vi Spanska Vindagen i Stockholm. Precis som tidigare har vi utställare som visar viner från hela Spanien och i år är vi extra glada över att få välkomna gästutställare från Murcia – DO Jumilla, DO Yecla och DO Bullas.

Lördag 23 september är vinintresserade konsumenter varmt välkomna till Operakällaren. Förutom att träffa utställare som representerar stora delar av Spanien arrangeras också en provsmakning med Johan Franco Cereceda mellan 13.00 – 14.00. Johan Franco Cereceda, en av Sveriges mest meriterade vinjournalist och en av Nordens ledande Spanienspecialister, kommer att ta oss på en spännande smakresa runt ”det vita Spanien”. Nu har du chansen att prova flera olika spanska via viner! OBS. Begränsat antal platser. Extra biljett för provningen behövs.

Måndag 25 september är Spanska Vindagen vikt för dig som i vinbranschen. I år är vi väldigt glada över att få välkomna Ferrán Centelles, tidigare sommelier på omtalade elBullí och Spanienspecialist för Janis Robinson, till Stockholm. Ferrán ska leda en Master Class i spanska viner där han ger en inblick i det moderna Spanien och vad som händer på den spanska vinscenen.

Köp biljetter här. 


Precis som tidigare år håller vi till på Operakällaren centralt i Stockholm och biljetterna kan köpas redan idag via Ticketmaster

Vi ses på Spanska Vindagen! 

Teamet på Spanska Ambassadens Ekonomi & Handelsavdelning