Välkommen att prova ekologiskt hantverk med fransk finess

Vin Boka in måndag den 22 maj mellan kl 15-17 i kalendern. Då hålls en exklusiv vinprovning signerad ingen mindre än Christophe Jaume, ägare av Rhône-producenten Alain Jaume. Producenten har gjort till sitt kännetecken att med passion och ett gediget hantverk, skapa välbalanserade röda viner i absoluta toppskiktet. Respekt för jorden är nedärvt i generationer, och ekologisk vinodling en självklarhet.
Detaljer
Tid: 22/5, 2017 15:00 - 17:00
Plats: Grappe (Grevgatan 5, Stockholm)

"Vi arbetar väldigt medvetet med att låta terroiren återspeglas i våra vine. Detta kan vi göra mycket tack
vare 
våra ekologiska odlingsmetoder. Hållbarhet är oerhört viktigt för oss, liksom vår filosofi att varje vin ska återspegla sitt ursprung. Allt vi gör bygger på respekt för jorden och dess uttryck." - Christophe Jaume

Provningen hålls på Vinkällaren Grappe (Grevgatan 5, Stockholm) måndagen 22 maj kl 15-17 och Du är varmt välkommen att tillsammans med oss prova ett urval av Alain Jaumes välrenommerade viner. 

Vänligen OSA senast 19 maj till petra@hermanssonco.se

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn...

 

Hermansson & Co är en ledande marknadsförings- och säljdriven vin- och spritimportör på den svenska marknaden. Vår verksamhet startade år 1994 och tillsammans med våra leverantörer lanserar vi attraktiva produkter genom innovativ marknadsföring och säljstrategi. Vårt sätt att skapa gemensamma affärsframgångar tillsammans med våra partners leder till ett meriterande antal starka varumärkesbyggen, både på Systembolaget och inom HoReCa.

Läs mer om Hermansson & Co: www.hermanssonco.se