För bransch: Välkommen till vår sortimentsprovning på PS Matsal den 4 september

Vin Det senaste året har vi verkligen utökat vårt sortiment med många nya och spännande viner från världens alla hörn. Anledningarna är många, men eftersom vi har ett större fokus på restaurang än tidigare vill vi kunna erbjuda ett brett och kul sortiment. Dessutom har vi varit på flera inspirerande vinresor där den mest spännande var resan till Chile i maj. Fantastiska viner från ofattbart gamla vinstockar.
Detaljer
Tid: 4/9, 2017 09:30 - 18:00
Plats: PS Matsal, Södermalm

OBS: FÖR BRANSCH

För att nämna några av våra nya producenter: Garage Wine från Chile, Agyros från Santorini, Acores Wine Company från Azorerna, Domaine Jessiaume från Santenay, Luddite från Walker Bay i Sydafrika och Autocton Celler från utkanten av Tarragona i Spanien, Callejo från Ribera Del Duero, Wiston Estate från England…
 
Självklart kommer flera av våra ”gamla” godingar också att finnas på plats. 
 
Vi vet att det är mycket på gång detta datum så vill du utnyttja dagen på bästa sätt kan du komma till oss direkt på morgonen. Vi bullar upp med frukost från 9.30 -11.00. Under eftermiddagen kommer vi att duka fram lite annat smått och gott att äta och innan ni avslutar provningen hos oss har ni chansen att också provsmaka vår serie mörka rom från Venezuela - Diplomático. Även här har vi några kul nyheter så som Planas och Mantuano.
 
OSA före den 28 augusti till hello@handpicked.se 

Plats: PS Matsal, Nytorgsgatan 42, Södermalm, Stockholm 

Datum & Tid: 4 september mellan 9.30 - 18


Välkommen!

Åsa, Anna, Eva, Uffe, Jörgen, Hélène, Måns, Fredrik, Frida, Maggan