At Six skapar internationellt brunchkoncept i Stockholm

Livets Goda 10 Nov, 2017
Mat och Restaurang Executive Chef Andreas Askling beskriver matkonceptet som “En visionär resa där dryck matchas med mat och vice versa.”

“Vi lagar en del klassiska brunchfavoriter men hämtar också mycket inspiration från asien och resten av europa. Det blir till exempel persikor som flamberas ute i restaurangen, men vi har en Vietnamesisk kycklingdumplings som jag är lite extra stolt över.” fortsätter Andreas Askling.

Centralt för brunchen hittas punch bowls. Det för Stockholm fortfarande lite ovanliga dryckeskonceptet där en cocktail delas och serveras på bordet ur en skål som kan ta formen av en annans, flamingo eller discokula. Adam Snook är Head Bartender på At Six och har tillsammans med sitt team utvecklat tre punch bowls i linje med maten som serveras. En blandning av klassiker som Bloody Mary och mer nyskapande smaker med päron och japanskt limete.

För att förhöja den internationella känslan bokas både lokala och influgna liveakter som bjuder på en bred musikalisk repertoar.


Collective Arts Brewing - konstnärligt craftbryggeri från Kanada nu i Sverige

Whisky och Bourbon Collective Arts Brewing är hyllat för sina brygder och sitt…
23 Apr, 2018

Brad Pitt och Angelina Jolies rosévin Miraval är tillbaka

Vin Den 4 maj lanserar Enjoy Wine & Spirits återigen rosévinet…
23 Apr, 2018

Gnesta Bränneri uppköpt av Sörmländskt destilleri

Whisky och Bourbon Gnesta Bränneri, som lanserat produkter som Edmans Vodka och Gnesta…
23 Apr, 2018

Kronfågel redo för avspark – lanserar ”VM-korv”

Övrigt I sommar är det dags för fotbolls-VM och Kronfågel laddar…
23 Apr, 2018

Samlarobjekt från Chimay - Cognacslagrad vintage på Systembolaget

Whisky och Bourbon Idag den 20 april är det dags för en speciall…
20 Apr, 2018

Inspirationsklassiker från Whisky & Bourbon #1

Mat och Restaurang För nästan 10 år sedan såg magasinet Whisky & Bourbon…
20 Apr, 2018

Boken som kastar nytt ljus på den bortglömde samhällsbyggaren – storsatsning på historien om brännvinskungen L.O. Smith

Whisky och Bourbon Under det senaste året har historien om L.O. Smith, mannen…
20 Apr, 2018

Gotlands Bryggeri lanserar kampanjen En stund av Gotland

Övrigt En stund av Gotland går ut på att hylla ön…
20 Apr, 2018

Christian Eiroa på besök och nytt poddavsnitt

Whisky och Bourbon I detta avsnitt möter värdarna språkvetaren och underhållaren Fredrik Lindström,…
20 Apr, 2018

TV-profilen Mia Parnevik ​gästar Uppsala Vin & Deli

Vin 4-5 maj är det dags för Uppsala Vin & Deli…
20 Apr, 2018

Svenska landslagsspelare illustreras på Coca-Colas burkar

Övrigt I samband med fotbolls-VM lanserar Coca-Cola i Sverige specialgjorda 33cl-burkar…
20 Apr, 2018

Uppsala får tredje Lidl-butiken

Övrigt Lidl Sverige invigde idag en ny butik i Uppsala och…
20 Apr, 2018

Weber tar grillning till en ny nivå med nya Pulse-serien – smart teknik som passar innerstadsbalkongen

Övrigt När våren nu äntligen är på väg lanserar Weber sin…
19 Apr, 2018

Imorgon lanseras Fuller’s & Friends Rebirth

Whisky och Bourbon Fuller’s & Friends Rebirth är framtagen tillsammans med bryggeriet Moor…
19 Apr, 2018

Amerikansk burgarkultur och italiensk mattradition möts när Lantmännen Unibake lanserar Italian burger buns

Mat och Restaurang Italiensk matlagning är känd för sin enkelhet och för sina…
19 Apr, 2018

Vårvin från Winefinder - Le Blanc Sec De Suduiraut 2016

Vin Château Suduiraut ligger granne med giganten Château d’Yquem och har…
19 Apr, 2018

BrewDog och svenska Brewski lanserar Manic Mango

Whisky och Bourbon BrewDog och svenska Brewski lanserar Manic Mango BrewDog och Brewski…
19 Apr, 2018

Borgogno Barolo 2013

Vin Nu lanserar importören Wineagency Barolo Classico 2013, från vinhuset Borgogno…
19 Apr, 2018

Arla lanserar Sommarmjölk®-produkter och längre sommarbete

Övrigt 60 procent av den svenska befolkningen vill köpa livsmedel som…
19 Apr, 2018

Sorgin och sommarrecept

Whisky och Bourbon Den 20 april lanseras Sorgin i utvalda butiker på Systembolaget.…
18 Apr, 2018
Artikelarkivet