Berns fixar picknicken

Mat och Restaurang Under sommaren visar Stockholm sin bästa sida - allra helst från en picknickfilt. För dig som stannar kvar i stan och kanske passar på att vara lite extra lat ser Berns till att fixa picknicken åt dig. Det enda du behöver göra är att komma förbi Berns och hämta din korg med en matig baguette, fruktsallad, godsaker från deras konditori, Grythyttan-vatten och en termos med kaffe. Självklart finns en filt i korgen.

Berns receptionister är proffs på Stockholm och har tagit fram en karta där du får deras 10 bästa picknick-spots.

Picknickpaketet kostar 150 kr per person. Boka genom att maila frontoffice@berns.se eller ring 08-566 327 01.

(Välj baguette innehållande pulled beef, koreansk picklad rödlök, togarashi-majonäs, sallad och rostad lök eller vegetarisk baguette med misoaubergine, mango-chilidressing, sallad, rättika- och morotspickles och rostad lök.)


Kommentera


Bröd & Salt öppnar Pop up café i Designtorgets butik

Övrigt Inför kanelbullens dag inleder Designtorget och hantverksbageriet Bröd & Salt ett samarbete. Lördag 30 september öppnar Bröd & Salt en…
25 Sep, 2017

Öppet Hus i äppeltider på Solnäs Gård

Övrigt Kiviks Musteri bjuder på äppelkunskap, smakprovningar, och underhållning för hela familjen den 30 september på Solnäs Gård utanför Lund.
25 Sep, 2017

Mackmyra och Masi i samarbete

Whisky och Bourbon Mackmyras säsongswhisky Skördetid är en whisky som delvis slutlagrats på Masi Costasera Amarones. Skördetid är resultatet av ett nära samarbete…
22 Sep, 2017

At Six lanserar två egna viner

Vin At Six har tagit fram två egna viner skapade av Head Sommelier Robert Terry. Blanche är ett rosévin och Hierta…
22 Sep, 2017

Pontus Frithiof öppnar ny restaurang med gröna och klimatsmarta val på menyn

Mat och Restaurang Vinterträdgården by Pontus är krögaren och entreprenören Pontus Frithiofs nya restaurang, som öppnar i slutet av oktober i Fortum Värmes…
22 Sep, 2017

O’Learys fortsätter att växa – öppnar på flera nya marknader

Mat och Restaurang O’Learys fortsätter att expandera i rask takt – både i Sverige och runt om i världen. Franchisekedjan meddelar nu att…
22 Sep, 2017

Cloudy Bay lanserar nytt vintagevin - Pinot Noir 2015

Vin Cloudy Bay lanserar nu den 27:e upplagan av Marlborough Pinot Noir. Det nya vintagevinet Pinot Noir 2015 finns i begränsad…
21 Sep, 2017

Starbucks lanserar eget bryggkaffe i svenska matbutiker

Övrigt Nu till hösten lanserar Starbucks fyra av sina mest populära kaffesorter som bryggkaffe i svenska matbutiker. Bryggkaffet som lanseras är…
21 Sep, 2017

Möt Berntson Brands på Stockholm Beer & Whisky 2017

Whisky och Bourbon När hösten står för dörren och vädret blivit betydligt svalare så vet hela dryckes Sverige vad som kommas skall nämligen:…
21 Sep, 2017

Nyheter från TM Kvalitetsviner på Systembolaget

Vin Här kommer en sammanställning på de höstviner som nyligen släppts på beställningssortimentet eller som exklusiva lanseringar av små volymer i…
20 Sep, 2017

Exklusiv lansering av Rotari Flavio

Vin Den 22 september lanseras en begränsad upplaga om 1 800 flaskor av Rotari Flavio i Systembolagets tillfälliga sortiment.
20 Sep, 2017

Eriks lanserar färska majonnäser

Mat och Restaurang September till april är den period då de svenska skaldjuren är som allra bäst och lagom till årets maritima säsong…
20 Sep, 2017

Willys öppnar 200:e butiken

Mat och Restaurang Torsdagen den 21 september är det premiär för Willys Hemma Johanneberg. Den nya butiken i centrala Göteborg blir Willys 200:e…
20 Sep, 2017

Det blir ett Must-SM i Kivik 2018 också

Whisky och Bourbon I början av juni i år avgjordes Sveriges allra första Must-SM i Kivik där landets bästa muster i sex olika…
19 Sep, 2017

Jamie Oliver med ny bok: 5 ingredienser - snabb och enkel mat

Övrigt Fem ingredienser, det är allt du behöver komma ihåg när du står i matbutiken och funderar över vad du ska…
19 Sep, 2017

Bäst i Europa - Falkenberg Strandbad

Övrigt På den prestigefyllda internationella galan World Luxury Spa Awards har priset som Europas bästa luxury resort spa gått till Falkenberg…
19 Sep, 2017

Brännland Ciders första skördefest på Röbäcksdalen

Whisky och Bourbon I november 2016 genomförde Brännland Cider en så kallad crowd funding kampanj för anläggningen av en äppelodling på Röbäcksdalen i…
19 Sep, 2017

Globals knivskola: Skära fänkål

Mat och Restaurang Fänkål är en grönsak med smak av lakrits – lika god att äta rå som tillagad. Har du aldrig hackat…
19 Sep, 2017

Höstens glassupplevelse från Magnum

Övrigt Magnum lanserar till hösten sina klassiska favoriter i nytt format. Nya Magnum Pints består av de tre signatursmakerna Classic, Almond…
18 Sep, 2017

Pärsons lanserar Havets skivor

Mat och Restaurang Nu lanseras Sveriges första påläggsskivor från havet, särskilt framtaget att passa vardagsmackan. Havets skivor kommer i två smaker – varmrökt…
18 Sep, 2017
Artikelarkivet