Berns fixar picknicken

Livets Goda 17 Jul, 2017
Mat och Restaurang Under sommaren visar Stockholm sin bästa sida - allra helst från en picknickfilt. För dig som stannar kvar i stan och kanske passar på att vara lite extra lat ser Berns till att fixa picknicken åt dig. Det enda du behöver göra är att komma förbi Berns och hämta din korg med en matig baguette, fruktsallad, godsaker från deras konditori, Grythyttan-vatten och en termos med kaffe. Självklart finns en filt i korgen.

Berns receptionister är proffs på Stockholm och har tagit fram en karta där du får deras 10 bästa picknick-spots.

Picknickpaketet kostar 150 kr per person. Boka genom att maila frontoffice@berns.se eller ring 08-566 327 01.

(Välj baguette innehållande pulled beef, koreansk picklad rödlök, togarashi-majonäs, sallad och rostad lök eller vegetarisk baguette med misoaubergine, mango-chilidressing, sallad, rättika- och morotspickles och rostad lök.)


Uppdrucket vecka 16 med Ulrika Karlsson

Vin Under veckan har det provats viner till den egna krogen…
25 Apr, 2018

Köttbulleutmanaren falafel i ny kostym – Sevan ska ta kikärtan in i husmanskosten med produktnyheter för kyldisken

Mat och Restaurang Sevan utmanar den klassiska köttbullen med det grönare alternativet falafel.…
25 Apr, 2018

Nytt i cigarrväg: Ny cigarrserie från AVO och cigarrmakaren Christian Eiroa på besök

Whisky och Bourbon AVO har nu presenterat en ny cigarrserie, vilken finns tillgänglig…
25 Apr, 2018

Ny citroncider från Irland - Magners Cloudy Lemon släpps på Systembolaget

Whisky och Bourbon Magners Original Irish Cider gjord på färskpressade äpplen är en…
25 Apr, 2018

Sibyllas klassiska burkkorv utökas med kyckling

Mat och Restaurang Nästan 90 år efter lanseringen kommer uppföljaren till Sibyllas kokkorv…
25 Apr, 2018

Kändisviner

Vin Idag kliver vi in i glamourens värld och tar en…
25 Apr, 2018

The Wine Companys sommelier förklarar: Därför ser vinflaskor olika ut

Övrigt Vinflaskor kommer i dag i alla möjliga olika former och…
25 Apr, 2018

Kiviks Musteri firar 130 år med framtidssatsningar

Övrigt Frukt och grönt ligger i tiden, liksom svensk livsmedelstillverkning. Därför…
25 Apr, 2018

Stipendium till Åsa Strand för arbete med ostronodling

Övrigt IVL:s marinbiolog och ostronexpert Åsa Strand har tagit emot Irisstipendiet…
25 Apr, 2018

Löfbergs klara för alpina VM i Åre

Övrigt Nu är det klart: kafferosteriet Löfbergs blir officiell kaffepartner till…
25 Apr, 2018

Brittisk ale får ny desing - Fuller’s India Pale Ale

Whisky och Bourbon Fuller’s klassiker India Pale Ale har fått en ny och…
25 Apr, 2018

Pant på plastpåsar en succé - utökas till fler Hemköpsbutiker

Övrigt Efter fyra tusen pantade påsar breddas nu initiativet som ökar…
25 Apr, 2018

Den 4:e maj släpps G.D. Vajra Moscato d'Asti 2017 exklusivt på Systembolaget

Vin Fredagen den 4:e maj lanseras Moscato d'Asti 2017 från G.D.…
24 Apr, 2018

Samarbete mellan bryggeri och restauranger resulterar öl med björnbär

Whisky och Bourbon Ett tjugotal restauranger från Västerås går ihop för att brygga…
24 Apr, 2018

Collective Arts Brewing - konstnärligt craftbryggeri från Kanada nu i Sverige

Whisky och Bourbon Collective Arts Brewing är hyllat för sina brygder och sitt…
23 Apr, 2018

Brad Pitt och Angelina Jolies rosévin Miraval är tillbaka

Vin Den 4 maj lanserar Enjoy Wine & Spirits återigen rosévinet…
23 Apr, 2018

Gnesta Bränneri uppköpt av Sörmländskt destilleri

Whisky och Bourbon Gnesta Bränneri, som lanserat produkter som Edmans Vodka och Gnesta…
23 Apr, 2018

Kronfågel redo för avspark – lanserar ”VM-korv”

Övrigt I sommar är det dags för fotbolls-VM och Kronfågel laddar…
23 Apr, 2018

Samlarobjekt från Chimay - Cognacslagrad vintage på Systembolaget

Whisky och Bourbon Idag den 20 april är det dags för en speciall…
20 Apr, 2018

Inspirationsklassiker från Whisky & Bourbon #1

Mat och Restaurang För nästan 10 år sedan såg magasinet Whisky & Bourbon…
20 Apr, 2018
Artikelarkivet