Box Whiskyfestival

Livets Goda 13 Jun, 2017
Whisky och Bourbon Det drar återigen ihop sig för Box Whiskyfestival, vilket går av stapeln den 30 juni-1 juli. För elfte gången slår de upp portarna för två dagars whiskyfest vid Ångermanälvens strand.

Är du snabb i vändningarna kan du boka plats på inte mindre än 14 olika provningar med både nya teman och favoriter i repris. Är du intresserad av intressant kulturhistoria så håller exempelvis Box Hasse Nilsson en unik provning om whisky i litteraturen, med roliga nedslag på destillerier och i litteraturhistorien.

Hernö Gin är på plats och ställer till med en vertikalprovning på "världens bästa gin". och destillerichef Roger Melander har lovat att hämta magi direkt ur faten. Vill du skölja ner all whisky med rom av klass så ställer Thomas Sundblom från Clydesdale till med en romprovning, bland mycket annat.

Det brukar vara stor efterfrågan på platser till provningarna så boka din plats nu. Bussar går från Sundsvall, Örnsköldsvik och Sollefteå med flera platser på morgonen och förmiddagen lördag den 1 juli.

BOKA NU

Festivalöl och Festivalwhisky
Årets Festivalöl kommer från Oppigård och Box Whisky vågar lova att det inte är vilken bärs som helst. Dessutom har de fyllt Boxbutiken med nya kläder och prylar.

Som fatägare är du välkommen till den stora loungen nere vid älvstranden, där kan du prova ditt fat, prata buteljering med personalen och träffa andra fatägare. Du kommer också att mötas av flera nya faterbjudanden. Självklart kommer du också att ha möjlighet att skaffa årets unika Festivalbuteljering, samt den omtalade Visitor Center-buteljeringen, som bara kan fås via besök på destilleriet.AF Gruppen bygger Göteborgs första Urban Winery

Vin Wine Mechanics, Göteborgs första Urban Winery, öppnar lördag 29 april…
27 Apr, 2018

Myllymäki och Gibrand i hårdträning inför EM i Turin

Vin Bocuse d’Or Europe avgörs den 11-12 juni i Turin. Där…
26 Apr, 2018

Michelinguiden hyllar det katalanska köket

Mat och Restaurang I den berömda Guide Rouge fortsätter man att belöna restauranger…
25 Apr, 2018

Många ville upptäcka nya viner på Göteborg Vin & Deli

Vin I helgen arrangerades Göteborgs största vin och delikatessmässa på Svenska…
24 Apr, 2018

Stefano Catenacci invald i Hall of Fame

Mat och Restaurang Utmärkelsen I främsta rummet – Visitas Hall of Fame tilldelas…
24 Apr, 2018

Brännland Cider släpper Just Cider

Whisky och Bourbon Brännland Cider startade med idèn om att göra en enkel,…
23 Apr, 2018

​23 dagar kvar till den stora finalen i Milano – världens bästa unga kock ska koras

Mat och Restaurang 21 talangfulla unga kockar från hela världen tävlar om titeln…
19 Apr, 2018
Artikelarkivet