Brewery International Sweden AB söker Distriktsansvarig säljare mot restaurangbranschen i Södra Sverige

Övrigt Brewery International Sweden AB startade upp sin verksamhet i Sverige 2005 och har snabbt blivit en betydande aktör på den svenska öl och cidermarknaden. Vin och sprit är ett segment vi utvecklar kontinuerligt. Vår försäljning sker direkt till restauranger, grossister och Systembolaget. I vår portfölj har vi många kända varumärken såsom San Miguel, Vikbo Cider, Crabbies, Zlatopramen, Newcastle Brown Ale, Menabrea, Schneider Weisse , Desperados, Red Stripe m fl. Vi är idag 12 anställda och har en omsättning på ca.100 miljoner.

Som restaurangsäljare kommer du ansvara för försäljning mot hotell, restaurang, pub, bar och catering med ett tydligt fokus på att skapa lönsamma affärer och bygga de varumärken vi representerar. Du är distriktsansvarig för Södra Sverige.

Vi söker en engagerad, serviceinriktad och ansvarstagande säljare som vill arbeta långsiktigt med våra kunder. Det är viktigt att du har minst något års erfarenhet som fältsäljare, gärna ifrån restaurangbranschen. Du har ett stort intresse kring öl och vin, gärna i kombination med mat.

Du är en entusiastisk, engagerad och orädd person med ett högt naturligt driv som älskar att skapa och vårda relationer. Du är en mål- och resultatinriktad person som sporras av högt satta mål och ser det som naturligt att klara dessa. Att du är strukturerad och har ett affärssinne förutsätter vi.

Dina arbetstider kommer ofta att vara oregelbundna med både kvällar och helger och du lägger själv upp ditt arbete och driver dina processer. Körkort och viss datorvana i Officepaketet är ett måste.

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och gärna med någon påbyggnadsutbildning inom sälj eller marknad.

Utgångsort är Göteborg och i din tjänst kommer du att ha tillgång till tjänstebil.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett stabilt bolag med starka och attraktiva varumärken i ryggen!

Din ansökan
Du är varmt välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev!
Tjänsten söker Du genom att maila till anders@brewery.se

Har du frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Anders Nilsson på mail anders@brewery.se eller tel nr 0733-509586.

Annonsör: Brewery International Sweden AB


Kommentera