Circle K öppnar Sveriges största hamburgerkedja

Livets Goda 14 Feb, 2018
Mat och Restaurang I ett nytt samarbete tillsammans med hamburgerrestaurangen KÄK, grundat av Petter Alexis Askergren, Dimman Anastasopoulos och Oskar Jakobsson, fortsätter Circle K att utöka sitt materbjudande med nyheter. Nu kan du beställa KÄK:s ”Håll-käften”-burgare över hela Sverige.

Med start torsdagen den 15:e februari kan du köpa KÄK:s ”Håll käften”-burgare, förkortat HKB, på alla Circle K:s 295 fullservicestationer runt om i hela landet. KÄK grundades av barndomsvännerna Petter Alexis, Oskar och Dimman med en vision om att ge snabbmat den kärlek och respekt den förtjänar. KÄK:s första hamburgerrestaurang öppnade i Hornstull i Stockholm år 2013 och år 2016 öppnade de även en hamburgerrestaurang i Örebro.

KÄK-grundarna saknade dock en riktigt bra burgare längs de svenska vägarna och tog kontakt med Circle K för att presentera sin idé – att erbjuda hamburgare över hela landet. Genom samarbetet mellan KÄK och Circle K blir nu drömmen verklighet.

— Burgartrenden är fortsatt stark i Sverige och tillsammans med Circle K så kan vi nu erbjuda våra grymma ”Håll käften”-burgare i hela Sverige. Riktigt bra burgare längs de svenska vägarna helt enkelt, säger Petter Alexis Askergren, som grundat KÄK tillsammans med Oskar Jakobsson och Dimman Anastasopoulos.

Circle K:s egna ”Håll käften”-burgare är speciellt framtagen av KÄK och serveras exklusivt på Circle K och på KÄK:s restauranger. 

HKB-burgaren är gjord på 140 g svenskt nötkött och är Sous vide-tillagad. Hamburgaren serveras på ett briochebröd tillsammans med bokspånsrökt bacon, två skivor Castello Burger-cheddarost och skivad gul lök. Burgaren är smaksatt med KÄK:s egen dressing – och det är den som är hemligheten enligt Petter Alexis, Oskar och Dimman.

— Vårt samarbete med KÄK är ett spännande nästa steg i att utveckla vårt materbjudande. Att jobba fram nya recept med grabbarna på KÄK har varit superkul och jag ser fram emot fler goda burgare framöver. De är ett riktigt skönt gäng och vi är ett bra team. Dessutom är vi väldigt glada och stolta över att kunna erbjuda riktigt bra kvalitetshamburgare från KÄK på alla våra 295 fullservicestationer runt om i Sverige, säger Anna-Karin Thörne, kategorichef Food på Circle K Sverige.

”Håll käften”-burgaren serveras på alla Circle K:s fullservicestationer och tillsammans med dryck kostar den 99 kr.


Uppdrucket v 7 med Ulrika Karlsson

Vin Fantastiska viner har präglat den gångna veckan, detta är ett…
19 Feb, 2018

Vinverket har öppnat

Vin Stockholms nya vinbar Vinverket har öppnat på Norrtullsgatan 24. Bakom…
19 Feb, 2018

Tommy Myllymäki tar över Stadsparken

Mat och Restaurang Tommy Myllymäki kommer att driva Stadsparken i Katrineholm, tillsammans med…
19 Feb, 2018

Ytterligare en hyllad årgång av Campogivanni Brunello di Montalcino DOCG 2012 lanseras exklusivt

Vin Campogiovanni Brunello di Monalcino DOCG 2012 lanseras fredagen den 2:a…
19 Feb, 2018

Preem lanserar ekologisk äggröra

Mat och Restaurang Preem utökar sitt freshfood-sortiment med en ekologisk äggröra gjord på…
19 Feb, 2018

Formbar vegofärs från Anamma

Mat och Restaurang Nu lanserar Anamma marknadens första veganska formbara färs. En efterlängtad…
19 Feb, 2018

Hernö Gin prisat för världens bästa gin för andra året i rad

Whisky och Bourbon Juryn för World Gin Awards har sagt sitt och hyllar…
16 Feb, 2018

Arla investerar 100 miljoner kronor i den svenska osttillverkningen

Övrigt Under 2018 kommer Arla att investera 100 miljoner kronor i…
16 Feb, 2018

TheFork Festival 15 februari - 31 mars

Mat och Restaurang Idag återvänder det populära restaurangeventet ”TheFork Festival”. Festivalen pågår från…
15 Feb, 2018

Rätta formen lyfter Coca Cola-smaken

Övrigt Aromerna från vindruvor lyfts fram på ett mer eller mindre…
15 Feb, 2018

Nu är skrei-säsongen åter i full gång

Vin Den norska torsken skrei med sin unika märkning är en…
15 Feb, 2018

Fondberg & Co blir We & Wine

Vin Fondberg & Co AB har varit en av de ledande…
15 Feb, 2018

Västerbottensost® deltar i Ostfestivalen

Övrigt Fredag den 16 februari öppnas portarna till årets ostfestival på…
15 Feb, 2018

Blodapelsin och ingefära - andra upplagan av Small Batch lanseras

Övrigt I den andra upplagan av smakkonceptet Small Batch lanserar Swedish…
15 Feb, 2018

Kaffeskola - 10 skillnader mellan arabica och robusta

Övrigt I denna artikeln listar Hugo, Kafferosteriet Koppar, tio skillnader mellan…
15 Feb, 2018

Bre din macka som vanligt - med olivolja

Mat och Restaurang Den 14 februari lanserar Zeta en helt ny produkt för…
14 Feb, 2018

Fuller’s är huvudsponsor på The Bishops Arms brittiska vecka

Whisky och Bourbon Mellan den 12-18 februari pågår den brittiska veckan på The…
14 Feb, 2018

Nu lanseras Systembolagets första ekologiska brandy från Spanien

Whisky och Bourbon Från 1 mars finns Alvisa 10 Brandy Ecológico i Systembolagets…
14 Feb, 2018

Spännande drycker för spelkvällen

Övrigt I och med dagens teknologiska utveckling har spel- och casinosajter…
14 Feb, 2018

Circle K öppnar Sveriges största hamburgerkedja

Mat och Restaurang I ett nytt samarbete tillsammans med hamburgerrestaurangen KÄK, grundat av…
14 Feb, 2018
Artikelarkivet