Delikat restaurangnota när 150 krogar deltar i matfestival

Livets Goda 3 Oct, 2017
Mat och Restaurang Under tre veckor i oktober, med start idag, erbjuder 150 restauranger i Stockholm och Göteborg sina gäster halva priset på matnotan. Detta i samband med att TripAdvisors bordsbokningsapp TheFork fyller tio år.

 För tio år sedan skapades bordsbokningstjänsten TheFork av en grupp franska matälskare. Sedan 2014 är företaget ett dotterbolag till TripAdvisor och den bokningsapp som samarbetar med flest restauranger i Europa.

Firandet, TheFork Festival, pågår mellan den 2-25 oktober på 150 krogar i Stockholm och Göteborg. De medverkande restaurangerna erbjuder 50% rabatt på sin ordinarie á la carte (exkl. dryck) och bokningar går att göra på thefork.se eller i TheFork-appen (iOs och Android).

Stockholmskrogarna Napolyon Bistro & bar och  Cultur Bar & Restaurang samt Göteborgs Bocado är några av de restauranger som deltar i festivalen.

– Det här är andra gången vi medverkar i en matfestival anordnad av TheFork och för oss ger det en bra boost med många bokningar, glada gäster och dessutom har antalet besökare ökat även efteråt, säger Anton Lindeborg, delägare på Napolyon i Stockholm.

– Vår ambition är att bjuda in till den här typen av matfest två gånger om året för att fler ska ha möjligheten att upptäcka nya restauranger och kanske därmed hitta nya favoriter. Den här gången pågår TheFork festival i hela tre veckor. Dels för att Thefork fyller tio år men också för att vi nu börjat etablera oss ordentligt även på den svenska marknaden, säger Maximilien Kauffmann, Country Manager på TheFork i Sverige och Danmark.

TheFork samarbetar idag med över 40 000 restauranger i 11 länder. Sajten har ca 15 miljoner besökare i månaden och har laddats ned som app över 9 miljoner gånger.

Höstens TheFork Festival samarbetar med livsstilsportalen Chevaleresk.se. Reklamfilmen är inspelad på Napolyon Bistro & bar i Stockholm.


Spottswoode´s, Napas Margaux - Sant eller falskt?

Vin Med otrolig och imponerade komplexitet, täthet och fokus, så gläds…
16 Oct, 2017

Ardbeg lanserar sällsynt 23-åring från destilleriets mörkaste tid

Whisky och Bourbon I början av november lanseras Ardbeg Twenty Something. En 23…
16 Oct, 2017

Åter i lager! - Sjörövarrom med stil - 91 poäng till J Bally 7 Ans Pyramide

Whisky och Bourbon I början av veckan så tipsade vi er om J…
10 Oct, 2017

Uppdrucket vecka 40

Vin Vive la France! Goda viner som sparats några år, ett…
13 Oct, 2017

D.E.W. and Brew väcker liv i klassisk irländsk tradition

Whisky och Bourbon Att dricka whiskey tillsammans med öl är en gammal irländsk…
13 Oct, 2017

Årets Sill 2017 med smak av O.P.Anderson

Whisky och Bourbon När Klädesholmen och Salt & Sill i år presenterade Årets…
13 Oct, 2017

Svensk vodka bäst i Asien

Whisky och Bourbon Purity Vodka från Ellinge har vunnit det högsta priset i…
12 Oct, 2017

Smakrikt bröd blir till öl av Paul Svensson och Melleruds

Whisky och Bourbon Höstens mest spännande gastronomiska samarbete är signerat Paul Svensson, Fotografiskas…
12 Oct, 2017

Imperial IPA – en ny ale signerad Fuller’s nya bryggmästare

Whisky och Bourbon Efter succén med lanseringen av Fuller’s Past Masters kommer nu…
12 Oct, 2017

The Macallan introducerar Edition No.3, limiterad utgåva

Whisky och Bourbon The Macallan presenterar stolt Edition No.3 – en ny limiterad…
11 Oct, 2017
Artikelarkivet