En somrig nyhet - Absolut Mixt

Livets Goda 21 Apr, 2017
Whisky och Bourbon Lagom till sommaren lanserar Absolut en helt ny produkt, Absolut Mixt. En färdigmixad dryck förpackad i stilren design som på den svenska marknaden kommer att lanseras i två smakkombinationer.

Drycken Absolut Mixt är lätt kolsyrad och naturligt smaksatt med en blandning av bär, frukter och såklart; Absolut Vodka Original, där varje droppe är producerad i Åhus på lokalt odlat höstvete. Med Absolut Mixt ger sig Absolut in på ”Ready To Drink”(RTD)-marknaden. Lanseringen innebär en helt ny dryck med lägre alkoholhalt som är enkel att ta med – än mer tack vare sin praktiska twist-off-kapsyl.

Absoluts fokus vid framtagandet av dryckerna har varit att erbjuda en ny serie av kvalitetsprodukter och att skapa ett bekvämt ”on the go”-sortiment.

”Vi är väldigt glada över att lansera Absolut Mixt som ger ett nytt djärvt tag till drycker av kategorin RTD. Smaken har varit kärnan i framtagningen av produkten, vi tror att smak kan vara i något du dricker eller i ditt sätt att leva. Med Absolut Mixt kan människor bli mer spontana eftersom att ha en fest kommer att bli så mycket lättare med denna nya produktserie”, säger Craig Johnson, global marknadsdirektör på Absolut.

I Sverige kommer smakerna Blueberry & Lime och Cloudberry & Apple att lanseras, som båda knyter an till de svenska bärskogarna. Absolut Mixt tappas i en glasflaska där designen är en hyllning till Absolut Vodkas ikoniska flaskform. Varje flaska har ett penseldrag struket över sig, penseldragen har skapats unikt för varje smak för att länka ihop Absoluts historia och engagemang i konstvärlden. 

 
Absolut Mixt finns att beställa från 28 april på absolutmixt.se eller på Systembolaget.
Beställningsnummer för Blueberry & Lime: 83380, för Cloudberry & Apple: 83409
 
Priset för en 275ml flaska är 21.90kr


Varför servera franska viner till Nobelmiddagens svenska smaker?

Mat och Restaurang Nobelbanketten på Stadshuset i Stockholm är Sveriges främsta gastronomiska skyltfönster…
11 Dec, 2017

Napolitansk pizza är kulturarv

Mat och Restaurang Nu står det klart; konsten att baka napolitansk pizza är…
11 Dec, 2017

Scans julskinkor hamnar på första- och andraplats i Aftonbladets årliga julskinketest

Mat och Restaurang Bland totalt 18 testade julskinkor är Scan Gourmet Julskinka den…
11 Dec, 2017

Ny restaurang med livescen på Dramaten

Mat och Restaurang I Dramatens gamla biljettkontor öppnar fredagen den 15 december Dramatenbaren.…
11 Dec, 2017

Coop erbjuder svenskt kvalitetskött från Ölanda Säteri

Mat och Restaurang Svenska konsumenter väljer gärna svenskt kött. Nu kommer Coop tillsammans…
11 Dec, 2017

Så satsar Clarion Hotel och Marcus Samuelsson på sin restaurangpersonal

Mat och Restaurang Clarion Hotel och By Marcus Samuelsson™ stärker sin position som…
11 Dec, 2017

Taittinger Brut Réserve blev årets utvalda champagne till Nobelbanketten

Vin Det anrika champagnehuset Taittinger tilldelades den stora äran att förse…
11 Dec, 2017

Plantation 20th Anniversary XO

Whisky och Bourbon När Alexandre Gabriel som 22-åring började arbeta med en av…
8 Dec, 2017

Bangkoks Michelinguide lyfter Thailands turism

Mat och Restaurang Bangkoks mat- och dryckesscen är välkänd, och i går fick…
8 Dec, 2017

Inga idéer för helgens matlagning? - Låt dig inspireras av Livets Godas egengjorda recept

Mat och Restaurang Ibland går man tom på idéer när det gäller matlagning…
30 Nov, 2017

Don Melchor 2015 - "En av de bästa årgångarna i mitt liv"

Vin Från och med den 5 december finns 15 lådor á…
8 Dec, 2017

Glenmorangies innovativa arbete belönas med tre hållbarhetsutmärkelser

Whisky och Bourbon Under november belönades Glenmorangie trefaldigt för sitt initiativ och engagemang…
8 Dec, 2017

Sayan Isaksson smygöppnar nytt kök i Teatern

Mat och Restaurang Idag öppnar ett nytt kök i Teatern i Ringen centrum.…
8 Dec, 2017

Världspremiären för Bollinger La Grande Année Rosé 2007 sker i Sverige

Vin Som första land i världen sker lanseringen av Bollinger La…
8 Dec, 2017

Mikrobryggeri skapar unika möjligheter

Whisky och Bourbon Snart är det klart för den första ölbrygden i mikrobryggeriet,…
7 Dec, 2017

O’Learys får nytt utseende – som en del av ny varumärkesstrategi

Mat och Restaurang Nu uppdaterar restaurang- och sportbarskedjan O’Learys sin grafiska profil, vilket…
7 Dec, 2017

Gourmetburgaren Jureskog Signature är tillbaka på McDonald's – för sista gången

Mat och Restaurang Lärorikt och smakrikt samarbete med Johan Jureskog avslutas och firas…
7 Dec, 2017

Skånska Gastronomipriset 2017

Mat och Restaurang Skånska Gastronomiprisets jury har nöjet att tillkännage nomineringarna till 2017…
7 Dec, 2017

Gaja i dagens Webblansering på Systembolaget

Vin Klockan 10:00 idag satte en ny webblansering igång på Systembolaget…
7 Dec, 2017

Jessica Frej signerar nordiskt bokavtal med HarperCollins Nordic

Mat och Restaurang Matprofilen och TV-kocken Jessica Frej signerar nordiskt bokavtal med HarperCollins…
7 Dec, 2017
Artikelarkivet