Galatea söker en Marknadsassistent

Övrigt Galatea är branschledande i Skandinavien inom importerad öl och utvecklar bland annat i samarbete med vår ägare, Martin & Servera, ett brett komplement av importerade cider, vin- och spritdrycker av mycket hög klass. Sortimentet spänner över ett 120-tal kvalitetsvarumärken med leverantörer i drygt 20 länder. Galatea äger ett antal svenska varumärken för öl, cider, glögg och spritdrycker. Från volymmärken som Three Towns, TT, Arboga och Hannas Cider till våra välkända craft-bryggerier S:t Eriks och Sigtuna Brygghus, liksom Sailor Vodka, Tegnér & Son och Ripa glögg.

Som Marknadsassistent har du en kontaktskapande roll och håller telefon- och mailkontakt med leverantörer och andra samarbetspartners. Du ansvarar för att koordinera processen med nya och befintliga leverantörer tillsammans med Produktcheferna och artikelavdelningen. Du är spindeln i nätet på marknadsavdelningen med en stor variation på olika arbetsuppgifter. Du är inte rädd att ta tag i nya arbetsuppgifter och med servicekänsla hitta lösningar. Detta är något du har erfarenhet av och kan bidra till att utveckla inom gruppen. Du är troligen i början eller mitt i din karriär. Du rapporterar direkt till vår Kommersiella Direktör.

Övriga uppgifter du kommer att ansvara över:
- Lansering/offertprovstopp
- Bevakning och ytterst ansvarig att prover kommer i tid till Systembolaget.
- varuprover från leverantör
- Leverantörskontakt rörande administrativa frågor
- Sammanställa och skicka månadsrapporter
- Troubleshoting logistikfrågor
- Generell back office stöttning
- Telefonväxel, ta mot besök och bud


Intresserad?
I denna rekrytering så samarbetar vi med Sikta Urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Flyckt på info@flyckt.nu eller telefonnummer 070-725 48 36.

Har du frågor kring processen och tidschema mm kan du vända dig till Siktas researcher Prottasha Khondaker (pk@sikta.se). Sänd din ansökan (CV och personligt brev) i PDF-format till (ansokan@sikta.se). Märk ditt mail med ”Marknadsassistent Galatea”.

Processen är pågående så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.
Annonsör: Sikta


Kommentera