Gunnebokock i final i Årets Ekokock 2017

Mat och Restaurang Jonas Heimbrand, kock på Gunnebo Kaffehus och Krog har gått vidare till finalen av Årets Ekokock 2017. Även förra året deltog Jonas Heimbrand i Årets Ekokock, då var även Gunnebo Kaffehus och Krogs köksmästare Patrik Sewerin med i tävlingen. I år är Jonas Heimbrand sugen på revansch och ser mycket fram emot tävlingen.

Årets tema var att göra en ekologisk rätt på rotfrukter.

Finalen i Årets Ekokock kommer att hållas i september och där gör Jonas upp om första platsen tillsammans med fem andra kandidater. 

Vid eventuell vinst går Jonas vidare till den Nordiska finalen i Nordic Organic Food Fair 15-16 november.

Om Gunnebo Kaffehus
Gunnebo Kaffehus och Krog använder sig av ekologiska, närodlade och KRAV-certifierade råvaror. De inspireras av vad som växer och skördas på och kring Gunnebo slott och söker ständigt nya producenter som delar deras synsätt kring mat och helhetsupplevelse. Det är dagens tillgång på ekologiska råvaror som slutligen färdigkomponerar menyn, vilket ger dem möjlighet att vara kreativa ända fram till serveringstillfället.


Kommentera