Jessica Frej signerar nordiskt bokavtal med HarperCollins Nordic

Livets Goda 7 Dec, 2017
Mat och Restaurang Matprofilen och TV-kocken Jessica Frej signerar nordiskt bokavtal med HarperCollins Nordic och släpper sin sjunde kokbok hösten 2018. Jessica Frej är en av Sveriges mest uppskattade receptmakare och kokboksförfattare. Hon slog igenom i första säsongen av Sveriges Mästerkock (2011), och har sedan dess hunnit skriva flertalet kokböcker, varav de två senaste utgivna av Bonnier Fakta. Bokkontraktet med HarperCollins Nordic innebär att Jessicas sjunde bok kommer att ges ut i samtliga nordiska länder.

– Jessica Frej är en fantastiskt inspirerande kokboksförfattare, vars enkla goda mat och kreativa tilltal ligger så rätt i tiden. Hon ger osäkra matlagare, som mig själv, mer självförtroende i köket. HarperCollins Nordic vill ge mer plats för nya stjärnor inom alla områden och här passar Jessica perfekt. Vi ser fram emot att få lansera hennes nästa kokbok stort och brett, med start i Sverige i september 2018, säger Carina Nunstedt, nordisk förlagschef på HarperCollins.

Jessicas läsare kommer känna igen sig i den nya boken, där hon bjuder på lättlagade och smaksäkra recept som gör matlagningen enkel och rolig – Jessicas signum.

– Det känns otroligt spännande att komma in på ett förlag som gör att jag får sprida min matglädje över hela Norden. Det som gjorde att valet föll på just HarperCollins är också att de har så många kreativa idéer. Vi kommer skapa magi! säger Jessica Frej. 

 


Kockkniven i topp och grönare klappar till köket önskas

Övrigt Slowcookern, vakuumförpackaren och råsaftcentrifugen tar sig in på topplistan över…
14 Dec, 2018

Två kockar från SK Mat & Människor vann guld med Svenska Kocklandslaget

Mat och Restaurang Nyligen avgjordes Culinary World Cup i Luxemburg och Svenska Kocklandslaget…
14 Dec, 2018

Säsongens Shake - Juledition

Mat och Restaurang Äntligen kan Phil´s Burger presentera den sista säsongens milkshake för…
13 Dec, 2018

Juldrinkar med stil

Whisky och Bourbon Rasmus Harnell, Portfolio Manager på WG&S, bjuder på recept och…
13 Dec, 2018

Steffo på besök i podden

Whisky och Bourbon I veckans bonusavsnitt firar Brobergs värdar en tidig jul i…
13 Dec, 2018

Rökfritt på allmänna platser utomhus

Övrigt Det här har vi kämpat för i många år! Nu…
13 Dec, 2018

Elever från Erlaskolan i Norrköping deltar i Kockduellen

Mat och Restaurang Elever från Erlaskolan Östra och Erlaskolan Södra i Norrköping har…
13 Dec, 2018

Grönt på julbordet

Övrigt Julen innebär god mat och samvaro med nära och kära,…
12 Dec, 2018

Livets Goda Premium - vad ingår?

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
3 Dec, 2018

Han ska lyfta Arlandas största mötesplats

Mat och Restaurang Det är med fokus på matupplevelser för stora konferenser och…
12 Dec, 2018

Så skiljer sig julborden från norr till söder

Mat och Restaurang Sylta i Stockholm, julostkaka i Dalarna och brunkål i norra…
12 Dec, 2018

Världens bästa casinohotell

Övrigt När kylan verkligen är som värst väder är det många…
11 Dec, 2018

SWF-buteljering nr 29: Paul John Whisky

Whisky och Bourbon Tillsammans med Symposion har Svenska Whiskyförbundets medlemmar fått erbjudande om…
12 Dec, 2018

Bodegas Roda i topp på Sucklings lista över topp 100 spanska viner

Vin Varje år utser vinkritikern James Suckling världens bästa viner per…
11 Dec, 2018

Choklad och whiskey sätter smakerna på Brillos nyårspizza

Mat och Restaurang Den 1 januari är det nationella pizzadagen. Dagen på året…
11 Dec, 2018

Martell VSOP Red Barrel

Whisky och Bourbon Den tolfte december lanseras Martell VSOP Red Barrel – en…
11 Dec, 2018

Årets Nobelmeny

Vin I Blå hallen i Stockholms stadshus kommer ikväll cirka 1300…
10 Dec, 2018

Innis & Gunn släpper samlarobjekt

Whisky och Bourbon Skotska bryggeriet Innis & Gunn släpper exklusiv Imperial Stout lagrad…
10 Dec, 2018

Här är jultraditionerna ungdomar vill förändra

Övrigt Tre av fem unga svenskar upplever en eller flera jultraditioner…
10 Dec, 2018

Fem glöggdrinkar från Blossa

Whisky och Bourbon Blossa Spritz, Blossa Gimlet och Blossapolitan – detta är några…
10 Dec, 2018
Artikelarkivet