La Bocca - ny restaurangchef och champagnesatsning på Kommendörsgatan 23

Livets Goda 13 Mar, 2018
Mat och Restaurang Erika Goytizolo är nytillträdd restaurangchef på La Bocca. Med mångårig erfarenhet från London och en djup kännedom från luxury retail-segmentet känner Erika starkt för den stämningsskapande atmosfär som La Bocca erbjuder.

”La Bocca för mig är det bästa av italiensk mat, vin och service. Här ska man känna glädje och framför allt mycket njutning och värme. Allt i vår vackra lokal och välkomnade atmosfär!, berättar Erika.

Champagnesatsning tillsammans med the Champagne Bar
Varje vecka mellan onsdag och fredag samarbetar La Bocca med konceptet the Champagne Bar by Richard Julin. Tillsammans med vinkännaren Björnstierne Antonson arrangeras champagneprovningar, champagnemiddagar och möjlighet att prova särskilt utvalda champagner – 15 på glas och 50 på flaska - i La Boccas bar.

Leo basar över grytor och pannor på La Bocca


Leo Rangstedt Nilsson är mannen som basar över köket på La Bocca. Leo har varit en del av La Bocca från starten för ett år sedan och har som souschef noggrant selekterat bland råvaror, leverantörer och menyval. 


Mariestads limiterade samlingsserie och jubileumsbok hyllar Den Stora Smakresan

Whisky och Bourbon Mariestads lanserar nu en exklusivt framtagen samlingsserie med alla de…
20 Nov, 2018

Succé för Livets Goda Premium – allt det här får du

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
30 Oct, 2018

Niklas tipsar: En champagne som flörtar med sinnena, 2009 Alfred Gratien Cuvée Paradis

Vin Det är för mig något speciellt med Alfred Gratien. Delvis…
16 Nov, 2018

Premiär för Koge’s Choice - framröstad av tusentals svenska ölälskare

Whisky och Bourbon Den 7 december lanseras vinnarbidraget från Innis & Gunn’s öltävling…
15 Nov, 2018

Prisregn över Nils Oscar

Whisky och Bourbon Nu är det avgjort vilka som vinner priser i den…
14 Nov, 2018

10 platser kvar till choklad- och portvinsprovning med Duane Dove och Fonseca

Vin Vad passar årstiden bättre än att lära sig allt om…
12 Nov, 2018
Artikelarkivet