La Bocca - ny restaurangchef och champagnesatsning på Kommendörsgatan 23

Livets Goda 13 Mar, 2018
Mat och Restaurang Erika Goytizolo är nytillträdd restaurangchef på La Bocca. Med mångårig erfarenhet från London och en djup kännedom från luxury retail-segmentet känner Erika starkt för den stämningsskapande atmosfär som La Bocca erbjuder.

”La Bocca för mig är det bästa av italiensk mat, vin och service. Här ska man känna glädje och framför allt mycket njutning och värme. Allt i vår vackra lokal och välkomnade atmosfär!, berättar Erika.

Champagnesatsning tillsammans med the Champagne Bar
Varje vecka mellan onsdag och fredag samarbetar La Bocca med konceptet the Champagne Bar by Richard Julin. Tillsammans med vinkännaren Björnstierne Antonson arrangeras champagneprovningar, champagnemiddagar och möjlighet att prova särskilt utvalda champagner – 15 på glas och 50 på flaska - i La Boccas bar.

Leo basar över grytor och pannor på La Bocca


Leo Rangstedt Nilsson är mannen som basar över köket på La Bocca. Leo har varit en del av La Bocca från starten för ett år sedan och har som souschef noggrant selekterat bland råvaror, leverantörer och menyval. 


Färginspirerad och kylande sommarförpackning från Veuve Clicquot

Vin Champagnehuset Veuve Clicquot är känt för sina unika limiterade säsongförpackningar.…
9 Jul, 2018

Leif GW Perssons röda vin - en succé

Vin Tegnér Spirits & Wine lanserade i våras det röda vinet…
9 Jul, 2018
Artikelarkivet