Livets Goda #122 är nu ute

Livets Goda 9 Mar, 2018
Vin I årets första nummer ligger fokus ligger på vår rejäla genomgång av 2016 i Bourgogne och efter tre resor dit under förra året så kan vi bjuda på hela 227 provningsnoteringar. Utöver det så läser du om biodynamisk Champagne, prestigefulla rosa bubblor, vårt uppslag Då & Nu kikar på Château de Beaucastel i yngre och äldre upplaga - och så har vi provat fantastiska Barolo från Paolo Scavino med fokus på 2012 och 2013.

Dessutom har vi haft besök från Brännlands iscider där grundaren & eldsjälen Andreas Sundgren Graniti tog med sig hela portföljen och även de första exemplaren man producerade. Om det var bra?

Utöver det? Vad sägs om en genomgång av det klassiska Rioja, du vet den fat- och dilldoftande favoriten från 1990-talet. Och så imponeras vi återigen av magiska Tua Rita, tar ett snack med Rajat Parr och så har vår medarbetare Kent Johansson rest till Moskva där han smörjt kråset på stans bättre restauranger. Allt kryddat med krönikor från chefredaktören Anders Enquist och Andreas Larsson, Michel Jamais samt Niklas Jörgensen.

Grymt att du hänger med oss och stödjer en vintidskrift som varit med sedan 2001. Vill du starta en prenumeration, kika på prenumerera-fliken eller köp det senaste numret digitalt via länken här.


Mariestads limiterade samlingsserie och jubileumsbok hyllar Den Stora Smakresan

Whisky och Bourbon Mariestads lanserar nu en exklusivt framtagen samlingsserie med alla de…
20 Nov, 2018

Succé för Livets Goda Premium – allt det här får du

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
30 Oct, 2018

Niklas tipsar: En champagne som flörtar med sinnena, 2009 Alfred Gratien Cuvée Paradis

Vin Det är för mig något speciellt med Alfred Gratien. Delvis…
16 Nov, 2018

Premiär för Koge’s Choice - framröstad av tusentals svenska ölälskare

Whisky och Bourbon Den 7 december lanseras vinnarbidraget från Innis & Gunn’s öltävling…
15 Nov, 2018

Prisregn över Nils Oscar

Whisky och Bourbon Nu är det avgjort vilka som vinner priser i den…
14 Nov, 2018

10 platser kvar till choklad- och portvinsprovning med Duane Dove och Fonseca

Vin Vad passar årstiden bättre än att lära sig allt om…
12 Nov, 2018
Artikelarkivet