Livets Goda lanserar digital tidskrift som sammanställer premiumartiklar

Niklas Jörgensen 6 Feb, 2018
Vin Som premiummedlem får du tillgång till ytterligare ett antal dryckesartiklar på Livets Goda. Alster som löpande publiceras på hemsidan. Som ett led i detta, vi vill ju inte att du ska missa något i flödet, så kompletterar vi nu tjänsten med att sammanställa den senaste tidens alla premiumposter i en digital tidning som du i lugn och ro kan läsa när det passar. Se det som en återkommande extra Livets Goda-utgåva.

Vårt första nummer är nu tillgängligt för nedladdning och här hittar du bland annat en genomgång av Anselmo Mendes samtliga årgångar av dennes alvarinho Contacto, en presentation av den så karismatiske tysken Timo Mayer som blev australiensare och idag producerar lysande pinot noir-viner och så kikar vi lite närmare på Chile's alternativa vinscen som under 2018 når Sverige med bland annat Garage Wine Company. Bourgogne är såklart med, i form av Chambolle-Musigny, och även Beaujolais får uppmärksamhet när vi kikar närmre på en av de mest lysande stjärnorna - Jules Desjourneys. Vi presenterar dessutom en vertikal av den så pålitliga och ursprungstypiska Clarendelle rouge - Bordeaux für alle. Plus flera ytterligare texter som tillsammans blir till en drygt 40-sidig tidskrift.

Till dig som är premium - den här nya digitala tidskriften går ut till dig för att maximera glädjen av tjänsten och blir ett återkommande inslag under året. Och till dig som ännu inte registrerat för premiumtjänsten men kanske klurar på att hänga lite mer med oss; det är enkelt gjort och dessutom till ett sympatiskt pris. 19 kronor i månaden eller 190 kronor för ett år. Förutom alla artiklar så får du även då tillgång till våra bedömningar av Systembolagets nyhetslanseringar plus en härligt stor provningsdatabas.

Alla är välkomna till Livets Godas värld och vi är stolta för att ni väljer oss.

Vidare till nerladdning av premiumtidskriften här.

För att teckna tjänsten klickar du här.


Brännland Cider släpper Just Cider

Whisky och Bourbon Brännland Cider startade med idèn om att göra en enkel,…
23 Apr, 2018

​23 dagar kvar till den stora finalen i Milano – världens bästa unga kock ska koras

Mat och Restaurang 21 talangfulla unga kockar från hela världen tävlar om titeln…
19 Apr, 2018

Svenska mästerskapet för sommelierer

Vin 6 maj avgörs årets svenska mästerskap i sommellerie på At…
18 Apr, 2018
Artikelarkivet