Livets Goda lanserar digital tidskrift som sammanställer premiumartiklar

Niklas Jörgensen 6 Feb, 2018
Vin Som premiummedlem får du tillgång till ytterligare ett antal dryckesartiklar på Livets Goda. Alster som löpande publiceras på hemsidan. Som ett led i detta, vi vill ju inte att du ska missa något i flödet, så kompletterar vi nu tjänsten med att sammanställa den senaste tidens alla premiumposter i en digital tidning som du i lugn och ro kan läsa när det passar. Se det som en återkommande extra Livets Goda-utgåva.

Vårt första nummer är nu tillgängligt för nedladdning och här hittar du bland annat en genomgång av Anselmo Mendes samtliga årgångar av dennes alvarinho Contacto, en presentation av den så karismatiske tysken Timo Mayer som blev australiensare och idag producerar lysande pinot noir-viner och så kikar vi lite närmare på Chile's alternativa vinscen som under 2018 når Sverige med bland annat Garage Wine Company. Bourgogne är såklart med, i form av Chambolle-Musigny, och även Beaujolais får uppmärksamhet när vi kikar närmre på en av de mest lysande stjärnorna - Jules Desjourneys. Vi presenterar dessutom en vertikal av den så pålitliga och ursprungstypiska Clarendelle rouge - Bordeaux für alle. Plus flera ytterligare texter som tillsammans blir till en drygt 40-sidig tidskrift.

Till dig som är premium - den här nya digitala tidskriften går ut till dig för att maximera glädjen av tjänsten och blir ett återkommande inslag under året. Och till dig som ännu inte registrerat för premiumtjänsten men kanske klurar på att hänga lite mer med oss; det är enkelt gjort och dessutom till ett sympatiskt pris. 19 kronor i månaden eller 190 kronor för ett år. Förutom alla artiklar så får du även då tillgång till våra bedömningar av Systembolagets nyhetslanseringar plus en härligt stor provningsdatabas.

Alla är välkomna till Livets Godas värld och vi är stolta för att ni väljer oss.

Vidare till nerladdning av premiumtidskriften här.

För att teckna tjänsten klickar du här.


Dags för vårens mat- och dryckesevent

Whisky och Bourbon 29-30 mars är det dags för årets första – och…
21 Feb, 2019

Nobelvinet Cigalus Rouge i ny inbjudande årgång

Vin För andra gången på blott fem år föll valet på…
20 Feb, 2019

En barbera som din bolognese kommer älska

Vin Tiden då det där med kooperativ i vinbranschen hade en…
20 Feb, 2019

Guide Michelin Nordic 2019: Danmark går om Sverige med sina totalt 33 stjärnor

Mat och Restaurang Michelin Guide Nordic Countries 2019 delades ut i den danska…
19 Feb, 2019

Tre nya 2-stjärniga och fyra 1-stjärniga i MICHELIN Guiden Nordic Countries 2019

Mat och Restaurang Årets nordiska Michelin-guide publicerades igår efter att Stjärnorna offentliggjorts vid…
19 Feb, 2019

Livets Goda Premium - För dig som uppskattar att vara uppdaterad

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
16 Jan, 2019

Små partier öl 15 februari 2019 – 12 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium Bland nyheterna kommer favoriten från ett svenskt bryggeri, alkoholstark öl…
14 Feb, 2019
Artikelarkivet