Master Class på RestaurangAkademien - Rhônedalen
Livets Goda 13 Mar, 2018
Vin
Under två dagar kommer man att göra en djupdykning i Rhônedalen som har gett flera viner av yttersta världsklass. Michel Jamais ger en först en introduktion till regionen och en genomgång av södra Rhône, vid andra tillfället tar han er till norra Rhône. Det som utmärker Rhônedalen från flera andra regioner är klimatet som påverkar stilen på vinerna beroende på om de produceras i de norra eller södra delarna och förmågan att kunna leverera högklassiga viner från Châteauneuf-du-Pape i söder till Côte-Rôtie i norr.
Datum:
26 april och 3 maj 2018, kl: 09:00-16:00
Kursinnehåll:
2 heldagar med omfattande provningar
Studiematerial
Lunch och fika
Restaurangakademiens diplom
Kursledare:
Michel Jamais
Pris: 3450 kr per person exkl. moms