Master Class på RestaurangAkademien - Rhônedalen

Livets Goda 13 Mar, 2018
Vin Under två dagar kommer man att göra en djupdykning i Rhônedalen som har gett flera viner av yttersta världsklass. Michel Jamais ger en först en introduktion till regionen och en genomgång av södra Rhône, vid andra tillfället tar han er till norra Rhône. Det som utmärker Rhônedalen från flera andra regioner är klimatet som påverkar stilen på vinerna beroende på om de produceras i de norra eller södra delarna och förmågan att kunna leverera högklassiga viner från Châteauneuf-du-Pape i söder till Côte-Rôtie i norr.


Datum:

26 april och 3 maj 2018, kl: 09:00-16:00

Kursinnehåll:
2 heldagar med omfattande provningar
Studiematerial
Lunch och fika
Restaurangakademiens diplom
Kursledare:
Michel Jamais

Pris: 3450 kr per person exkl. moms

Anmäl dig här >>

 


Arlandas bästa caféer

Övrigt Varje år konsumeras cirka 500 miljarder koppar kaffe världen över…
21 Nov, 2018

Den 1 december lanseras La Farra Prosecco Superiore Rive di Solago

Vin Vinet är producerat endast av druvor från ”Rive dei Nardi”…
21 Nov, 2018

Baileys och Chokladfabriken tolkar den klassiska pralinasken till jul

Övrigt Enda sedan 1940-talet är den klassiska pralinasken en viktig jultradition…
21 Nov, 2018

Succé för Livets Goda Premium – allt det här får du

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
30 Oct, 2018

Lansering av Roodeberg Grythyttan Edition

Vin I maj tävlade 33 sommelierstudenter på Restaurang- och hotellhögskolan Grythyttan…
21 Nov, 2018

Italiens mest ansedda utmärkelse till Speri Amarone

Vin Speri Amarone Della Valpolicella Classico 2013 har fått 94 poäng,…
21 Nov, 2018

En trio exklusiva viner från Domaine Marquis d´Angerville

Vin Domaine Marquis de Angerville anses vara en av de främre…
21 Nov, 2018

Åhus Akvavit smaksätter nya jultraditioner

Whisky och Bourbon Den anrika drycken akvavit är åter på tapeten och i…
20 Nov, 2018

Julkaffe - en ny tradition från Kafferosteriet Koppar

Övrigt - N˚8 Julkaffe höjer julstämningen. Det piggar upp likt julstjärnorna…
20 Nov, 2018

Nu kommer McDelivery till Malmö

Mat och Restaurang Nu lanseras McDelivery i Malmö– vilket gör det möjligt att…
20 Nov, 2018

James Suckling ger 90 poäng till Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon

Vin Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2017 har belönats med hela…
20 Nov, 2018

Nu skapas de Svenska tävlingsrätterna till Bocuse d´Or

Mat och Restaurang En fransk klassiker i modern tappning samt hyllning till tävlingens…
20 Nov, 2018

Ny 92-poängare av Mothers Milk

Vin Ny härlig årgång av storfavoriten Mothers Milk - 100 procent…
20 Nov, 2018

BCA Pop Up Bar Broken Shaker + The Spare Room Los Angeles

Whisky och Bourbon Nordens mest prestigefyllda barutmärkelse, Bartenders' Choice Awards, bjuder i samarbete…
20 Nov, 2018

Lakritsroten öppnar en flaggskeppsbutik mitt i Göteborgs City

Övrigt Den 23 november, Black Friday, öppnar upplevelsebutiken Lakritsroten sin första…
20 Nov, 2018

Sverige ska hämta hem guldet i mat-VM

Whisky och Bourbon De regerande världsmästarna Fazer Culinary Team kommer att representera Sverige…
20 Nov, 2018

Löfbergs planerar rekordinvestering i Karlstad

Övrigt Kafferosteriet Löfbergs planerar att bygga en helt ny produktionsenhet för…
19 Nov, 2018

Dags för Lussebulleläsk!

Övrigt Efter succén med semmelsodan kommer nu en otippad uppföljare i…
19 Nov, 2018

Roku Gin - från Japan till Sverige

Whisky och Bourbon Roku Gin föddes ur visionen om en äkta, japansk premiumgin,…
19 Nov, 2018

Lidl och Fazer i branschunikt samarbete för minskat brödsvinn

Mat och Restaurang Färskt bröd står för en stor del av svinnet i…
19 Nov, 2018
Artikelarkivet