Nigab söker vinsäljare baserad i Stockholm för vinbranschens roligaste säljjobb

Livets Goda 1 Nov, 2017
Övrigt Nigab är en av de största leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt till nordisk travel retail. Nigab grundades 1983 och har ett kontor i Stockholm och ett i Göteborg med totalt 35 medarbetare. Med en stark försäljnings- och marknadsorganisation distribuerar vi många välkända vinvarumärken t.ex. Marqués de Riscal, Albert Bichot, Paul Jaboulet, Cave de Turckheim, Inycon, Künstler, Tio Pepe, Beronia, Villa Puccini och många fler. Nigab tillhör Hans Just-gruppen som har väletablerade företag i vin- och spritbranschen i alla nordiska länder.

Tjänsten
Nigab söker en vinsäljare till Stockholm med omnejd. Tjänsten innefattar totalansvar för det egna distriktet, försäljning av Nigab’s sortiment mot HoReCa, samt planering, genomförande och utvärdering av försäljningsresultat och säljfrämjande aktiviteter. Den vi söker kommer att ingå i säljteamet.

Arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet ingår fortlöpande bearbetning av kunder med fokus på vin. Arbetet kräver en hög grad av självständighet och initiativförmåga. Samtidigt som det är viktigt att kunna samarbeta med kunder och kollegor samt att uppfylla högt ställda mål.
Tjänsten innefattar en del resande med varierande arbetstider och övernattningar.

Profil
Vi tror att du har gedigen vinutbildning. Du har branschkännedom, hög dryckeskunskap och ett nätverk i distriktet samt är mål och resultatinriktad. Du har även lätt för att skapa kontakt och hantera långsiktiga relationer. Du förväntas också ha god förmåga att planera och administrera ditt dagliga arbete. Bra kunskap i Officepaket är nödvändigt. B-körkort är ett krav.

Tjänsten tillträdes snarast.

Frågor ang tjänsten ställs till Patrik Mannheimer – patrik@nigab.se

Tycker du att detta låter intressant så skickar du in din ansökan senast den 15:e november till:
Kajsa Sjöberg – kajsa@nigab.se


Nigab söker vinsäljare baserad i Stockholm för vinbranschens roligaste säljjobb

Övrigt Nigab är en av de största leverantörerna av vin och…
1 Nov, 2017

New Business Development/Product Manager till Wineworld

Övrigt Wineworld Sweden AB är en framgångsrik importör på den svenska…
10 Aug, 2017

Är du säljaren vi letar efter? Vi söker nu en säljare till vårt kontor i centrala Nacka

Övrigt Produktionsgruppen Ek Förv AB grundades som papperstidning 1972, vilket idag…
20 Apr, 2017
Artikelarkivet