Nigab söker vinsäljare till västra Sverige för vinbranschens roligaste säljjobb

Övrigt Nigab är en av de största leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt till nordisk travel retail. Nigab grundades 1983 och har ett kontor i Stockholm och ett i Göteborg med totalt 35 medarbetare. Med en stark försäljnings- och marknadsorganisation distribuerar vi många välkända vinvarumärken t.ex. Marqués de Riscal, Bichot, Paul Jaboulet, Cave de Turckheim, Inycon, Künstler, Tio Pepe, Beronia, Villa Puccini och många fler. Nigab tillhör Hans Just-gruppen som har väletablerade företag i vin- och spritbranschen i alla nordiska länder.

Tjänsten
Nigab söker en vinsäljare till västra Sverige. Tjänsten innefattar totalansvar för det egna distriktet, försäljning av Nigabs sortiment mot HoReCa, samt planering, genomförande och utvärdering av försäljningsresultat och säljfrämjande aktiviteter. Den vi söker kommer att ingå i säljteamet.

Arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet ingår fortlöpande bearbetning av kunder med fokus på vin. Arbetet kräver en hög grad av självständighet och initiativförmåga. Samtidigt som det är viktigt att kunna samarbeta med kunder och kollegor samt att uppfylla högt ställda mål.
Tjänsten innefattar en del resande med varierande arbetstider och övernattningar.

Profil
Vi tror att du har gedigen vinutbildning. Du har branschkännedom, hög dryckeskunskap och ett nätverk i distriktet samt är mål och resultatinriktad. Du har även lätt för att skapa kontakt och hantera långsiktiga relationer. Du förväntas också ha god förmåga att planera och administrera ditt dagliga arbete. Bra kunskap i Officepaket är nödvändigt. B-körkort är ett krav.

Tjänsten tillträdes snarast.


Tycker du att detta låter intressant så skickar du in din ansökan senast den 5:e april till:
Kajsa Sjöberg – kajsa@nigab.se

kajsa@nigab.se

Annonsör: Nigab AB


Kommentera