47 nya drycker inlagda i Vinoteket!

Livets Goda 2 Jan, 2018
Vin I Livets Godas Vinotek kan du söka bland och få tillgång till detaljerad information om de flesta av Livets Goda provade drycker. Vinoteket är under ständig utveckling och kompletteras konstant med hundratals viner som redigeras manuellt för att ge er bästa möjliga information och kunskap om vinerna, vingårdarna, producenterna och deras geografiska område. Vinoteket har idag uppdaterats med 47 nya recensioner på mousserande drycker, röda och vita viner samt en öl och ett par whiskybuteljer.

Vinoteket finner ni här på hemsidan och under "Nytt på Systembolaget" finner ni de senaste inlagda och provade dryckerna. Vinoteket har du tillgång till som Premiummedlem.

Premium & vår app

Med vår tjänst Premium får du bland annat tillgång till nyheter som släpps på Systembolaget samt massor av exklusiva artiklar och vårt sökbara Vinotek med över 14 000 provade med provningsnoteringar och poäng.

Med Premium loggar du även in i vår app (som är gratis) och Du får tillgång till de senaste lanseringarna på Systembolaget och du kan enkelt söka reda på vilka viner som passar just dig. Alla viner kommer med artikelnr, poäng och provningsnoteringar.

Premium kostar 190 kr/år eller 19/kr mån och är en extra tjänst som ej ingår i den vanliga prenumerationen.

>> Registrera dig som medlem här


Portvinslagrad whiskey i exklusivt släpp från irländska Teeling

Whisky och Bourbon Den 16 februari släpps Teeling Brabazon Series 2 Limited Edition…
15 Jan, 2018

För första gången arrangeras La Paulée Nordic i Sverige

Vin Världens främsta event för vinregionen Bourgogne kommer till Sverige i…
11 Jan, 2018
Artikelarkivet