Nytt försäljningsrekord för En Öl & Whiskymässa i Göteborg

Livets Goda 12 Oct, 2017
Whisky och Bourbon Det var många som satt redo vid datorerna då biljetterna till En Öl & Whiskymässa 2018 släpptes sjätte oktober klockan 10.00 och 3705 personer köpte biljett redan första dagen. Under sex dagar har man sålt 5138 biljetter till En Öl & Whiskymässa i Göteborg som likt tidigare år beräknas sälja slut redan innan mässans genomförande.

– Det är självklart väldigt häftigt att En Öl & Whiskymässa blivit så populär och att sälja så här många biljetter sex månader innan en mässa äger rum är väldigt ovanligt. Den här mässan har sedan vi startade 2013 utvecklats till att bli en av Sveriges viktigaste mötesplatser som lockar tusentals dryckesintresserade människor, allt från vetgiriga nybörjare till rökiga whiskyfantaster, säger Stanley Wong, VD för Svenska Dryckesmässor som arrangeras En Öl & Whiskymässa tillsammans med Svenska Mässan.

En Öl & Whiskymässa arrangeras 6-7 april på Svenska Mässan och precis som tidigare utökas ytan ytterligare och 2018 är den totala mässytan 20 000 kvm.

– Att prata om yta kan säkert upplevas som irrelevant för en del men med den här ytan så är vi världens största kombinerade öl- och whiskymässa, sett till ytan och antalet besökare per dag. Det kommer att säljas totalt 24 000 biljetter vilken kan tyckas är mycket men då vi redan sålt över 20% av det totala antalet rekommenderar jag att man inte väntar för länge med att köpa biljett avslutar Stanley Wong.

Mer om mässan finner ni på mässans hemsida här >>


Artikelarkivet