Preem lanserar ekologisk äggröra

Livets Goda 19 Feb, 2018
Mat och Restaurang Preem utökar sitt freshfood-sortiment med en ekologisk äggröra gjord på svenska ägg. Äggröran innehåller ägg, grädde samt salt och passar perfekt som egen måltid eller som tillval.

Preem är sedan länge ett populärt stopp på vägen. Nu förstärker företaget sin position ytterligare som en matdestination för både varm och kall mat.

– Vår ambition är att erbjuda vägarnas godaste och bästa freshfood. I vårt erbjudande ska det finnas något för alla. Den nya äggröran är ett bra komplement i vår Frukostpåse och ett gott tillval i vår korvmeny, säger Angelica Fagerholm, kategoriansvarig för freshfood på Preem.

Äggröran bidrar nu till än mer valmöjlighet för kunderna, inte minst för de som väljer att äta färre kolhydrater.
Preem prioriterar svenska, ekologiska och hållbara leverantörer och produkter i sitt freshfood-sortimentet på stationsbutikerna. Äggröran tillverkas till exempel av svenska Stjärnägg.

Äggröran finns tillgänglig i butikerna från den 19 februari 2018.

Läs mer om Preems freshfood


Hugo på Kafferosteriet Koppar delar med sig - Skillnaderna på odlat kaffe

Övrigt Enligt en legend sägs det att det första kaffet upptäcktes…
21 Sep, 2018

Nytt på Systembolaget idag - 2016 Turley Juvenile Zinfandel

Vin Helen Turley, Larrys syster, var vineriets första vinmakare och var…
21 Sep, 2018

Ekologiska Valle Reale "Botteotto"

Vin På Valle Reale i italienska Abruzzerna är det självklart att…
21 Sep, 2018

Sveriges mest sålda Cava får ny kostym

Vin Lagom till hösten svidar storsäljaren Campo Viejo Brut Reserva om…
21 Sep, 2018

Campo Viejo pryder sin flaska med konstverk från gatufest

Vin För sjätte året i rad uppmärksammar Campo Viejo konsten genom…
21 Sep, 2018

Koffeinvatten i nya smaker

Övrigt Nu kommer Löfbergs Caffeine Water i fler nya smaker -…
21 Sep, 2018

Det här lägger svenskarna mest pengar på när de reser utomlands

Övrigt – Det är många roliga saker reskassan ska räcka till…
21 Sep, 2018

Estnisk stjärnkock skapar kulinarisk succé med Tallink och Silja Line

Mat och Restaurang Menu Nordic har för första gången skapats av en estnisk…
20 Sep, 2018

Champagne - ett självklart inslag i casinots värld

Övrigt Champagne, en mousserande dryck uppkallad efter ett distrikt i norra…
20 Sep, 2018

Polarbröds nya påsar ett steg närmare full hållbarhet

Övrigt Som ett led i att minska miljöpåverkan har Polarbröd bytt…
20 Sep, 2018

Tirrenico i Systembolagets fasta sortiment

Vin Familjen Mazzei har tillhört toppskiktet i den italienska vinvärlden sedan…
20 Sep, 2018

Alkohol och gambling – en ofördelaktig kombo

Övrigt Att kombinera nytta med nöje brukar vara en lyckad konstellation…
20 Sep, 2018

Old Pulteneys Distillery Manager Malcolm Waring till Stockholm Beer

Whisky och Bourbon Stockholm Beer & Whisky Festival går strax av stapeln vid…
20 Sep, 2018

Las Vegas exklusiva casinorestauranger

Övrigt Efter att tidigare i matväg bara varit känt för bufféer…
20 Sep, 2018

Dragon Blood Fierce Edition på Stockholm Beer & Whisky Festival

Whisky och Bourbon Den svenska succén Dragon Blood finns nu i en specialutgåva…
20 Sep, 2018

Premiär för Roy Fares Trophy – cupcaketävling för barn

Övrigt På Bak & Chokladfestivalen blir det premiär för kändiskonditorn och…
20 Sep, 2018

Rawbata startar Ramen-lunch koncept

Mat och Restaurang Nu startar Restaurang Rawbata luncher med fokus på Ramen men…
20 Sep, 2018

Norrmejerier skivar ost vid Umeå mejeri

Övrigt Norrmejerier skivar osten i Norrland, i en helt ny anläggning…
20 Sep, 2018

Champagne de Castelnau byter utseende

Vin Nu har det blivit dags för Champagne Castelnau Brut Reserve…
20 Sep, 2018

Nyhet i livsmedelshandeln utmanar hämtmat från restaurang

Mat och Restaurang - Den svenska konsumenten är mycket medveten om pris, råvaror…
20 Sep, 2018
Artikelarkivet