Råkulturs nya Take-Away

Mat och Restaurang Råkultur har avslutat sin traditionella restaurangverksamhet men detta betyder inte att det inte fortsätter att strömma ut mat ur deras kök. Med utgångspunkt i Makisushi, Onigiri och ”Råkulturs Rice-Bowl” presenterar de ett nytt take-away koncept under namnat (Rå)-Koll som fokuserar på en sundare version av sushi.

De använder ett opolerat sushi-ris utan tillsatt socker och jobbar med krispiga grönsaker i säsong, fisk och skaldjur från skandinaviska vatten och noggrant selekterad fågel och kött ifrån svenska gårdar.

All mat på (Rå)-koll är desutom fri från mjölkprodukter och gluten, med undantag för väldigt små mångder gluten i sojan och i enstaka tillbehör till deras dinner-box.

Se menyn här >>

Öppettider för avhämtning:
Tisdag - fredag kl.11:30 - 18:00
Lördag kl.12:00-18:00

För beställningar:
+46 (0) 8 696 23 25
rakultur@esperantogroup.se


Kommentera