Serveringspersonal med vinkunskap till Vinkällaren Grappe

Övrigt Vinkällaren Grappe är Skandinaviens största vinlagringskällare för privatpersoner och företag. Verksamheten startade den 1 april 1986 och är belägen på Östermalm i Stockholm. Vinkällaren Grappe är en samlingsplats för vinkunniga och vinintresserade personer i Stockholm och övriga Sverige och har idag cirka 1500 medlemmar.

Vi kan med glädje notera att medlemsantalet på Vinkällaren Grappe har ökat och med anledning av detta söker vi nya medarbetare.

Vi söker nu serveringspersonal till den dagliga driften av Vinkällaren.
Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen att förbereda och duka upp inför medlemmarnas vinprovningar och måltider, samt att ge service i våra klubbrum. Serveringserfarenhet, en positiv attityd och ett utåtriktat sätt parat med noggrannhet är de egenskaper vi främst söker, men grundläggande kunskaper kring servering av vin är också av största vikt. En grundläggande sommelierutbildning är meriterande. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och få utökade ansvarsområden inom vår variationsrika verksamhet.

Tjänsten tillsätts efter överenskommelse, så skicka in Din ansökan redan idag! Skicka Din ansökan med CV och personligt brev till benny@grappe.se.
Annonsör: Vinkällaren Grappe


Kommentera