Swedish Brand söker vinsäljare till Stockholmsregionen

Övrigt Swedish Brand etablerades 1996 och importerar vin och champagne från de flesta stora vinregionerna. Våra kunder är restauranger i hela Sverige samt Systembolaget. Swedish Brand omsätter idag 32 miljoner och här arbetar idag 6 personer, med en ambition att växa.

Tjänsten
Swedish Brand söker en vinsäljare till Stockholm med omnejd. Tjänsten innefattar totalansvar för det egna distriktet Stockholm med omnejd. Försäljning av sortiment mot HoReCa, samt planering, genomförande och utvärdering av försäljningsresultat och säljfrämjande aktiviteter som t.ex. mässor, resor till producenter och sortimentsdagar.

Arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet ingår fortlöpande bearbetning av kunder med fokus på vin. Arbetet kräver en hög grad av självständighet och initiativförmåga. Samtidigt som det är viktigt att kunna samarbeta med kunder och kollegor samt att uppfylla högt ställda mål.

Tjänsten innefattar en del resande med varierande arbetstider och övernattningar.

Profil
Vi tror att du har en sommelierutbildning. Du har HoReCa-säljerfarenhet och branschkännedom, hög dryckeskunskap och ett nätverk i distriktet samt är mål och resultatinriktad. Du har förhoppningsvis även erfarenhet från restaurangbranschen.  Du har lätt för att skapa kontakt och hantera långsiktiga relationer. Du förväntas också ha god förmåga att planera och administrera ditt dagliga arbete. Bra kunskap i Officepaket är nödvändigt och gärna även i Visma. Du älskar service och har en passion för mat och vin. Du är lyhörd för trender och har koll på nyetableringar. B-körkort är ett krav.

Varför Swedish Brand?
Swedish Brand har en ambition att växa och vi söker därför dig som tycker att det vore roligt att följa med oss på den resan. Vi erbjuder som en av få leverantörer en unik servicenivå till restaurangkunder med order och leverans samma dag i Stockholmsregionen, då vi har eget lager och distribution mitt i stan. Vårt centrala läge innebär att vi har stora möjligheter att hålla provningar och ta emot kundbesök i vårt provningsrum.

Swedish Brand har under åren utvecklats från att ha en renodlad fransk vinportfölj med stoltheten att ha etablerat Champagne Deutz på den svenska marknaden, till att idag arbeta med huvudregionerna i hela Europa. Därtill har vi några favoriter utanför Europa som bla Tusker beer från Kenya och viner från Long Island, New York. Vi har totalt ca 300 viner i vår portfölj.

Vårt centrala läge på Östermalm innebär att du under sommartid har närhet till både tennisbanor och löparspår i Liljanskogen och vintertid finns det möjlighet att åka långfärdsskridskor på lunchen. Det är viktigt att du tycker som vi, att man ska ha kul på jobbet och att du har en positiv och glad framtoning.

Ansökan:
För mer information eller frågor, kontakta:
Mårten Boreson VD marten@boreson.se eller
Lena Magneby, säljare lena@swedishbrand.se

Maila in din ansökan till Anna Åkerlind anna@swedishbrand.se vi kallar till intervju löpande. Tillträde av tjänsten är snarast.


Kommentera