TAK öppnar Bur och Chambre separée

Livets Goda 14 Mar, 2018
Mat och Restaurang Restaurang Tak i Stockholm är ett kontinuerligt pågående projekt som ständigt utvecklas. 14 mars lanseras både ett nytt chambre separée samt Bur - en ny eventyta med egen bar för mingel och fest. På helgerna kan sittplatserna i Bur även bokas för bordsservering av cocktails.

När Tak öppnade i mars förra året bestod verksamheten av restaurangen på plan 13 samt Baren, Råbaren och Terassen på våningen ovanför. I augusti öppnade därefter restaurangen Unn inne på Tak. Under februari har det återigen skett en större nybyggnation i lokalerna som bland annat resulterat i ett Chambre separée samt Bur. 

Chambre separeé ligger i direkt anslutning till restaurangen och tar upp till 20 personer för frukost, lunch, middagar och möten. Bur finns vid Råbaren på plan 14 och är en eventyta med egen bar för upp till 40 personer. Lokalen kan användas till allt från företagsmingel till födelsedagar och fester. Under fredagar och lördagar bokas de enskilda platserna i Bur för bordsservering av cocktails.

– Vi kommer aldrig att bli helt klara utan söker ständigt nya och bättre upplevelser för våra gäster, säger Frida Ronge som är kreativ ledare på Tak. Genom Chambre Separée och Bur kan vi erbjuda avskildhet i en livlig miljö tillsammans med mat och dryck av högsta kvalitet. Utsikten över hela Stockholm kommer på köpet.

Både Tak och UNN har uppmärksammats både i Sverige och internationellt med priser som Årets Affärskrog i Dagens Industri samt Design Awards i brittiska Wallpaper*. Taks kreativa ledare Frida Ronge har även utsetts till Årets Innovatör och Smakskapare på Restauranggalan.


Möt Christian Due-Boje - Hockeyhjärtat med säljfokus

Övrigt Han är inne på sin 31:e säsong för Djurgårdens IF,…
23 Jan, 2019

Rhône & Loire - Ny Naturvinslåda i Winefinders butik

Vin - Rhône och Loire är temat i vår nya Naturvinslåda…
23 Jan, 2019

McDonald’s lanserar burgare med Hot Sriracha

Mat och Restaurang Från och med idag serverar McDonald’s en nyhet för alla…
23 Jan, 2019

Livets Goda Premium - Vad som ingår

Vin Älskar du vin, whisky, öl och drycker av alla dess…
3 Jan, 2019

Studenter skapar app för sensorik

Mat och Restaurang Två studenter vid Örebro universitet ska under våren ta fram…
23 Jan, 2019

Kronfågels Minutfamilj växer – med Minutstrimlor av lårfilé

Mat och Restaurang Kronfågel Minutfilé, en utbankad kycklingfilé, har blivit en stor succé.…
23 Jan, 2019

Restaurangkedjan Harrys skänker 272 000 kr för att hjälpa till att förebygga sexuellt våld mot barn

Övrigt Under perioden 23 november till 31 december 2018 gick 20…
23 Jan, 2019

Margarin överlägsen vinnare av Årets matbluff

Mat och Restaurang Lättas palmoljebluff fick över hälften av rösterna, som dessutom var…
23 Jan, 2019

Just Brunch lanseras på The Strand

Mat och Restaurang På Blasieholmen i Stockholm finner man det mytomspunna hotellet Radisson…
22 Jan, 2019

Teeling Whiskey lanserar unik 12-årig Amarone Cask på Systembolaget den 28:e februari

Whisky och Bourbon Dublinbaserade craft-märket Teeling Whiskey skapar regelbundet unika och innovativa fatlagrade…
22 Jan, 2019

HammerFall lanserar vodka

Whisky och Bourbon Om du ska göra någonting – gör det ordentligt. Det…
22 Jan, 2019

Surdegsfavorit från Leksands Knäckebröd i ny form

Mat och Restaurang En ny trekant från Leksands knäckebröd tar plats i brödhyllan…
22 Jan, 2019

SMAD bjuder in till provning 199 - PNA med Folke Andersson

Whisky och Bourbon Våren 1998 så lanserades den första whiskyn i en serie…
22 Jan, 2019

Nu släpps en Tommasi-klassiker från Valpolicella

Vin Familjen Tommasi har varit sin hemtrakt trogen i snart 120…
22 Jan, 2019

Nyheter från Nespresso: Limited Edition Café Istanbul & Caffè Venezia

Mat och Restaurang Nespresso lanserar nu två limiterade kaffesorter, Café Istanbul och Caffè…
22 Jan, 2019

Ny studie: Endast var tredje svensk äter rekommenderad mängd sjömat

Mat och Restaurang En ny studie från Norges Sjömatråd visar att vår konsumtion…
22 Jan, 2019

Nu beskär Kiviks Musteri 105000 äppelträd för hand

Whisky och Bourbon På Kiviks Musteri har man nu inlett beskärningen av sina…
22 Jan, 2019

Skånska mat- och dryckesevenemang ska nå internationell världsklass

Mat och Restaurang Tourism in Skåne bjuder nu in till The Gastrolution of…
21 Jan, 2019

Tågsemestermöte leder till nyrekrytering av hållbarhetskonsult till U&We

Vin Lagom till att vi går in i det nya året…
21 Jan, 2019

Nyhet från OLW - Chili Bea

Mat och Restaurang I drygt 60 år har svenskarna haft en kärlekshistoria med…
21 Jan, 2019
Artikelarkivet