Umamiburgare kommer tillbaka till MAX - nu även med kyckling

Livets Goda 18 Jan, 2018
Mat och Restaurang En av MAX mest populära kampanjburgare, Grand Deluxe Umami, hittar tillbaka till menyn den 18 januari till den 15 mars. Nyhet för denna gång är att burgaren även finns med kyckling. De tre varianterna är svenskt nötkött, svensk kyckling och halloumi. Precis som tidigare serveras alla varianterna med MAX umamidressing.

– Grand Deluxe Umami är otroligt uppskattad och vi väljer därför att inleda årets kampanjer med denna efterfrågade burgare. Umami sammanfattar MAX passion för smak och kvalitet liksom drivkraften att våga skapa nya smakupplevelser, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef MAX Burgers.

Grand Deluxe Umami Bacon Burger består av svenskt nötkött, umamidressing, picklad rödlök, krispigt bacon och Emmentalerost samt MAX mjuka Briochebröd. Umami Chicken serveras utan bacon. Som grönt alternativ erbjuds Grand Deluxe Umami Halloumi. Gäster kommer att känna igen umamidressingen med sin runda och noga avvägda smak av rostad vitlök och tryffel. I samband med lanseringen av Grand Deluxe Umami återkommer dessutom Umami Fries som tillbehör på menyn.

Den 18 januari är även startdatum för ny säsongsmak av Lyxshake. MAX kommer under året ha tre perioder då en till smak kompletterar de stadigvarande Lyxshakessmakerna Choklad, Blåbär, Jordgubb och Espresso Caramel. Lyxshake Päron finns på menyn mellan den 18 januari till den 16 maj. 

– Det är alltid kul att få positiv feedback från våra gäster på våra produkter. Lyxshake Päron mottogs väldigt väl när den lanserades 2015, och var en personlig favorit, så jag är extra glad att vi nu lanserar den i en utvecklad och ännu godare variant, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers.

Grand Deluxe Umami och Umami Fries finns på menyn på MAX restauranger från och med 18 januari till 14 mars. Grand Deluxe Umami finns med svenskt nötkött, kyckling eller halloumi. Lyxshake Päron gästspelar på menyn under perioden 18 januari till 16 maj.


Folkkäre Leif GW Persson lanserar ”GW:s röda”

Vin Tegnér Spirits & Wine lanserar det röda vinet "GW:s röda"…
25 May, 2018

Stockholms Bränneri släpper rosa gin

Whisky och Bourbon Den 5 juni, 10:00 släpper Stockholms Bränneri sin första batch…
25 May, 2018

Cantina Baglietti lanserar No. 7 och No. 10 i Sverige

Vin Efter en lång och noggrann process är vinhuset Cantina Baglietti,…
25 May, 2018

Moët & Chandon hyllar tennislegenden Roger Federer

Vin Igår, den 24 maj, lanserade Moët & Chandon en limiterad…
25 May, 2018

General med smak av svenska örter – nytt portionssnus från krögaren Karl Ljung

Whisky och Bourbon I dag lanseras General Gastronomy Series Summer 2018, ett portionssnus…
25 May, 2018

Världens kockar till Smaka på Stockholm

Mat och Restaurang 10 juni kommer kända kockar från hela världen till Smaka…
25 May, 2018

Arla inviger mognadslager i Falköping

Övrigt Tillsammans med Falbygdens Ost öppnar Arla ett mognads och förädlingslager…
24 May, 2018

Napolitansk pizzamarknad på Giro Pizzeria

Mat och Restaurang Lördag den 2 juni firar Giro Pizzeria Italiens nationaldag med…
24 May, 2018

Strålandet årgång av M. Chapoutiers Côtes du Rhône - 2016 Belleruche

Vin Ett toppnamn vet hur en slipsten ska dras och att…
24 May, 2018

Kaos när Kiviks Musteri släppte lös 2 miljoner sommarjobbare

Övrigt Rätt pollinering är en förutsättning för goda skördar från Kiviks…
23 May, 2018

Pontus in the Air är nominerad i ännu en internationell prestigetävling

Mat och Restaurang Pontus in the Air med Brasserie är nominerade i den…
23 May, 2018

Jordbruksverket tar ett helhetsgrepp om hållbar mat

Övrigt Jordbruksverket släpper nu en rapport om hur vi kan producera…
22 May, 2018

Cidraie hedrar sitt franska arv med ny sommarskrud

Whisky och Bourbon I över hundra år har cideräpplena i Normandie plockats för…
22 May, 2018

Inspiration - Proteinrik vaniljkaka med citron

Mat och Restaurang I detta recept inspireras vi av Maria Längfors som för…
22 May, 2018

Coppersmith´s samarbetar med 24 Västerås krogar

Whisky och Bourbon Ett tjugotal restauranger från Västerås gick ihop för att brygga…
22 May, 2018

Prosecco från Montelvini hos Winefinder

Vin Montelvini är en Prosecco i klassisk stil som Winefinders Wineteam…
22 May, 2018

150 ton mindre socker i Axfoods läsk

Övrigt Sockerhalten i Axfoods läsk av märket Premier minskas nu med…
22 May, 2018

Lansering av dessertvin från Brochet - Brochet Quarts de Chaume Grand Cru 2015

Vin Brochet Quarts de Chaume Grand Cru 2015 lanseras i Systembolagets…
21 May, 2018

Lavazza blir Stureplansgruppens nya kaffeleverantör

Övrigt Den Italienska kaffeleverantören Lavazza har skrivit avtal med Stureplansgruppen och…
21 May, 2018

Lasse Solum ny VD Divine AB

Vin Divine förstärker och hälsar Lasse välkommen som ny VD.
21 May, 2018
Artikelarkivet