Umamiburgare kommer tillbaka till MAX - nu även med kyckling

Livets Goda 18 Jan, 2018
Mat och Restaurang En av MAX mest populära kampanjburgare, Grand Deluxe Umami, hittar tillbaka till menyn den 18 januari till den 15 mars. Nyhet för denna gång är att burgaren även finns med kyckling. De tre varianterna är svenskt nötkött, svensk kyckling och halloumi. Precis som tidigare serveras alla varianterna med MAX umamidressing.

– Grand Deluxe Umami är otroligt uppskattad och vi väljer därför att inleda årets kampanjer med denna efterfrågade burgare. Umami sammanfattar MAX passion för smak och kvalitet liksom drivkraften att våga skapa nya smakupplevelser, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef MAX Burgers.

Grand Deluxe Umami Bacon Burger består av svenskt nötkött, umamidressing, picklad rödlök, krispigt bacon och Emmentalerost samt MAX mjuka Briochebröd. Umami Chicken serveras utan bacon. Som grönt alternativ erbjuds Grand Deluxe Umami Halloumi. Gäster kommer att känna igen umamidressingen med sin runda och noga avvägda smak av rostad vitlök och tryffel. I samband med lanseringen av Grand Deluxe Umami återkommer dessutom Umami Fries som tillbehör på menyn.

Den 18 januari är även startdatum för ny säsongsmak av Lyxshake. MAX kommer under året ha tre perioder då en till smak kompletterar de stadigvarande Lyxshakessmakerna Choklad, Blåbär, Jordgubb och Espresso Caramel. Lyxshake Päron finns på menyn mellan den 18 januari till den 16 maj. 

– Det är alltid kul att få positiv feedback från våra gäster på våra produkter. Lyxshake Päron mottogs väldigt väl när den lanserades 2015, och var en personlig favorit, så jag är extra glad att vi nu lanserar den i en utvecklad och ännu godare variant, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers.

Grand Deluxe Umami och Umami Fries finns på menyn på MAX restauranger från och med 18 januari till 14 mars. Grand Deluxe Umami finns med svenskt nötkött, kyckling eller halloumi. Lyxshake Päron gästspelar på menyn under perioden 18 januari till 16 maj.


Åhus Akvavit smaksätter nya jultraditioner

Whisky och Bourbon Den anrika drycken akvavit är åter på tapeten och i…
20 Nov, 2018

Julkaffe - en ny tradition från Kafferosteriet Koppar

Övrigt - N˚8 Julkaffe höjer julstämningen. Det piggar upp likt julstjärnorna…
20 Nov, 2018

Nu kommer McDelivery till Malmö

Mat och Restaurang Nu lanseras McDelivery i Malmö– vilket gör det möjligt att…
20 Nov, 2018

James Suckling ger 90 poäng till Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon

Vin Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2017 har belönats med hela…
20 Nov, 2018

Nu skapas de Svenska tävlingsrätterna till Bocuse d´Or

Mat och Restaurang En fransk klassiker i modern tappning samt hyllning till tävlingens…
20 Nov, 2018

Ny 92-poängare av Mothers Milk

Vin Ny härlig årgång av storfavoriten Mothers Milk - 100 procent…
20 Nov, 2018

BCA Pop Up Bar Broken Shaker + The Spare Room Los Angeles

Whisky och Bourbon Nordens mest prestigefyllda barutmärkelse, Bartenders' Choice Awards, bjuder i samarbete…
20 Nov, 2018

Lakritsroten öppnar en flaggskeppsbutik mitt i Göteborgs City

Övrigt Den 23 november, Black Friday, öppnar upplevelsebutiken Lakritsroten sin första…
20 Nov, 2018

Sverige ska hämta hem guldet i mat-VM

Whisky och Bourbon De regerande världsmästarna Fazer Culinary Team kommer att representera Sverige…
20 Nov, 2018

Löfbergs planerar rekordinvestering i Karlstad

Övrigt Kafferosteriet Löfbergs planerar att bygga en helt ny produktionsenhet för…
19 Nov, 2018

Dags för Lussebulleläsk!

Övrigt Efter succén med semmelsodan kommer nu en otippad uppföljare i…
19 Nov, 2018

Roku Gin - från Japan till Sverige

Whisky och Bourbon Roku Gin föddes ur visionen om en äkta, japansk premiumgin,…
19 Nov, 2018

Lidl och Fazer i branschunikt samarbete för minskat brödsvinn

Mat och Restaurang Färskt bröd står för en stor del av svinnet i…
19 Nov, 2018

Winefinders vinterlansering

Vin "Missa inte vinterns hetaste viner. Idag släpper vi en massa…
19 Nov, 2018

Lär känna Bonarda – druvan som egentligen är något annat

Vin Regionen Mendoza i Argentina har gjort sig ett namn världen…
19 Nov, 2018

Conaxess Trade är stolta att presentera nytt samarbete med Kavli

Övrigt Svenska Kavli och Conaxess Trade Sweden har tecknat nytt samarbetsavtal.…
19 Nov, 2018

Buustamons Fjällgård återigen på prispallen på Världens största Skidgala

Mat och Restaurang För andra året i rad vann Buustamons Fjällgård pris som…
19 Nov, 2018

Ett julbord i tiden från Middagsfrid

Mat och Restaurang Lite grönare, enklare, trendigare, billigare – och gjorda för att…
19 Nov, 2018

Lansering av Dry Island i dag klockan 10:00

Whisky och Bourbon I dag klockan tio lanseras Dry Island Gin på den…
19 Nov, 2018

Dagens släpp av Ornellaia + kommande från Opus One

Vin Den 6 december tillgängliggörs en mycket begränsad kvantitet från Opus…
16 Nov, 2018
Artikelarkivet