Umamiburgare kommer tillbaka till MAX - nu även med kyckling

Livets Goda 18 Jan, 2018
Mat och Restaurang En av MAX mest populära kampanjburgare, Grand Deluxe Umami, hittar tillbaka till menyn den 18 januari till den 15 mars. Nyhet för denna gång är att burgaren även finns med kyckling. De tre varianterna är svenskt nötkött, svensk kyckling och halloumi. Precis som tidigare serveras alla varianterna med MAX umamidressing.

– Grand Deluxe Umami är otroligt uppskattad och vi väljer därför att inleda årets kampanjer med denna efterfrågade burgare. Umami sammanfattar MAX passion för smak och kvalitet liksom drivkraften att våga skapa nya smakupplevelser, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef MAX Burgers.

Grand Deluxe Umami Bacon Burger består av svenskt nötkött, umamidressing, picklad rödlök, krispigt bacon och Emmentalerost samt MAX mjuka Briochebröd. Umami Chicken serveras utan bacon. Som grönt alternativ erbjuds Grand Deluxe Umami Halloumi. Gäster kommer att känna igen umamidressingen med sin runda och noga avvägda smak av rostad vitlök och tryffel. I samband med lanseringen av Grand Deluxe Umami återkommer dessutom Umami Fries som tillbehör på menyn.

Den 18 januari är även startdatum för ny säsongsmak av Lyxshake. MAX kommer under året ha tre perioder då en till smak kompletterar de stadigvarande Lyxshakessmakerna Choklad, Blåbär, Jordgubb och Espresso Caramel. Lyxshake Päron finns på menyn mellan den 18 januari till den 16 maj. 

– Det är alltid kul att få positiv feedback från våra gäster på våra produkter. Lyxshake Päron mottogs väldigt väl när den lanserades 2015, och var en personlig favorit, så jag är extra glad att vi nu lanserar den i en utvecklad och ännu godare variant, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers.

Grand Deluxe Umami och Umami Fries finns på menyn på MAX restauranger från och med 18 januari till 14 mars. Grand Deluxe Umami finns med svenskt nötkött, kyckling eller halloumi. Lyxshake Päron gästspelar på menyn under perioden 18 januari till 16 maj.


Uppdrucket v 7 med Ulrika Karlsson

Vin Fantastiska viner har präglat den gångna veckan, detta är ett…
19 Feb, 2018

Vinverket har öppnat

Vin Stockholms nya vinbar Vinverket har öppnat på Norrtullsgatan 24. Bakom…
19 Feb, 2018

Tommy Myllymäki tar över Stadsparken

Mat och Restaurang Tommy Myllymäki kommer att driva Stadsparken i Katrineholm, tillsammans med…
19 Feb, 2018

Ytterligare en hyllad årgång av Campogivanni Brunello di Montalcino DOCG 2012 lanseras exklusivt

Vin Campogiovanni Brunello di Monalcino DOCG 2012 lanseras fredagen den 2:a…
19 Feb, 2018

Preem lanserar ekologisk äggröra

Mat och Restaurang Preem utökar sitt freshfood-sortiment med en ekologisk äggröra gjord på…
19 Feb, 2018

Formbar vegofärs från Anamma

Mat och Restaurang Nu lanserar Anamma marknadens första veganska formbara färs. En efterlängtad…
19 Feb, 2018

Hernö Gin prisat för världens bästa gin för andra året i rad

Whisky och Bourbon Juryn för World Gin Awards har sagt sitt och hyllar…
16 Feb, 2018

Arla investerar 100 miljoner kronor i den svenska osttillverkningen

Övrigt Under 2018 kommer Arla att investera 100 miljoner kronor i…
16 Feb, 2018

TheFork Festival 15 februari - 31 mars

Mat och Restaurang Idag återvänder det populära restaurangeventet ”TheFork Festival”. Festivalen pågår från…
15 Feb, 2018

Rätta formen lyfter Coca Cola-smaken

Övrigt Aromerna från vindruvor lyfts fram på ett mer eller mindre…
15 Feb, 2018

Nu är skrei-säsongen åter i full gång

Vin Den norska torsken skrei med sin unika märkning är en…
15 Feb, 2018

Fondberg & Co blir We & Wine

Vin Fondberg & Co AB har varit en av de ledande…
15 Feb, 2018

Västerbottensost® deltar i Ostfestivalen

Övrigt Fredag den 16 februari öppnas portarna till årets ostfestival på…
15 Feb, 2018

Blodapelsin och ingefära - andra upplagan av Small Batch lanseras

Övrigt I den andra upplagan av smakkonceptet Small Batch lanserar Swedish…
15 Feb, 2018

Kaffeskola - 10 skillnader mellan arabica och robusta

Övrigt I denna artikeln listar Hugo, Kafferosteriet Koppar, tio skillnader mellan…
15 Feb, 2018

Bre din macka som vanligt - med olivolja

Mat och Restaurang Den 14 februari lanserar Zeta en helt ny produkt för…
14 Feb, 2018

Fuller’s är huvudsponsor på The Bishops Arms brittiska vecka

Whisky och Bourbon Mellan den 12-18 februari pågår den brittiska veckan på The…
14 Feb, 2018

Nu lanseras Systembolagets första ekologiska brandy från Spanien

Whisky och Bourbon Från 1 mars finns Alvisa 10 Brandy Ecológico i Systembolagets…
14 Feb, 2018

Spännande drycker för spelkvällen

Övrigt I och med dagens teknologiska utveckling har spel- och casinosajter…
14 Feb, 2018

Circle K öppnar Sveriges största hamburgerkedja

Mat och Restaurang I ett nytt samarbete tillsammans med hamburgerrestaurangen KÄK, grundat av…
14 Feb, 2018
Artikelarkivet