Urban Deli öppnar på Stockholms Centralstation

Livets Goda 12 Apr, 2018
Mat och Restaurang Urban Deli växer med en ny enhet i den norra delen av Stockholms Centralstation. Lilla Urban Deli Centralen består av två delar varav den ena erbjuder Urban Delis nygjorda sallader att äta på plats eller take away. Den andra är en minibutik med Urban Delis good to go-sortiment.

Salads & Stuff är Urban Delis salladskoncept, där fokus ligger på omsorgsfullt förädlade råvaror, goda smaker med många vegetariska och veganska alternativ och ofta toppat med en varm komponent. ”Stuff” är alltifrån mellanmål till hot-pots.

– På Lilla Urban Deli har vi ett sallads- och take away-koncept som ska ge en lika smakrik, matig och intressant måltid som du kan få i någon av våra andra restauranger, säger Jesper Konstantinov, verksamhetsansvarig för Lilla Urban Deli.
Minibutiken kommer att fokusera på "Good to Go”, det vill säga bra mat att ta med hem, på tågresan, efter träningen, till kontoret eller mellan möten. Sortimentet täcker alla dagens måltider och innefattar allt från en-portionsrätter och familjemiddagar till kall gröt, smoothies, bars, färskpressat, mackor och mycket mer. På en relativt liten yta ska man kunna plocka ihop en komplett frukost, lunch, middag eller något mindre till mellanmåltiderna.

– Vi vet att vårt salladskoncept Salads & Stuff är mycket uppskattat på Sveavägen och på Lilla Urban Deli på Åhlens City och ser fram emot att erbjuda hälsosam och god mat på väg hem eller till tåget i en ny ombygg miljö på Centralstationen. Och eftersom vi är på Centralstationen kommer vi att erbjuda förbeställning och betalning för den smarte resenären, säger Jesper Weidlitz, vd Urban Deli.

Lilla Urban Deli Centralen öppnar i två steg. Salads & Stuff 12 april, minibutiken 17 april.

Fakta:
Öppettider:
Vardag 06.30-20.00
Lördag och söndag 07.30-20.00
Sortiment: Frukost, lunch, middag och mellanmål. Servering och take away.
Adress: Stockholms centralstation, norra delen.


Livets Goda Premium - vad ingår?

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
3 Dec, 2018

Kockkniven i topp och grönare klappar till köket önskas

Övrigt Slowcookern, vakuumförpackaren och råsaftcentrifugen tar sig in på topplistan över…
14 Dec, 2018

Två kockar från SK Mat & Människor vann guld med Svenska Kocklandslaget

Mat och Restaurang Nyligen avgjordes Culinary World Cup i Luxemburg och Svenska Kocklandslaget…
14 Dec, 2018

Säsongens Shake - Juledition

Mat och Restaurang Äntligen kan Phil´s Burger presentera den sista säsongens milkshake för…
13 Dec, 2018

Juldrinkar med stil

Whisky och Bourbon Rasmus Harnell, Portfolio Manager på WG&S, bjuder på recept och…
13 Dec, 2018

Steffo på besök i podden

Whisky och Bourbon I veckans bonusavsnitt firar Brobergs värdar en tidig jul i…
13 Dec, 2018

Rökfritt på allmänna platser utomhus

Övrigt Det här har vi kämpat för i många år! Nu…
13 Dec, 2018

Elever från Erlaskolan i Norrköping deltar i Kockduellen

Mat och Restaurang Elever från Erlaskolan Östra och Erlaskolan Södra i Norrköping har…
13 Dec, 2018

Grönt på julbordet

Övrigt Julen innebär god mat och samvaro med nära och kära,…
12 Dec, 2018

Han ska lyfta Arlandas största mötesplats

Mat och Restaurang Det är med fokus på matupplevelser för stora konferenser och…
12 Dec, 2018

Så skiljer sig julborden från norr till söder

Mat och Restaurang Sylta i Stockholm, julostkaka i Dalarna och brunkål i norra…
12 Dec, 2018

Världens bästa casinohotell

Övrigt När kylan verkligen är som värst väder är det många…
11 Dec, 2018

SWF-buteljering nr 29: Paul John Whisky

Whisky och Bourbon Tillsammans med Symposion har Svenska Whiskyförbundets medlemmar fått erbjudande om…
12 Dec, 2018

Bodegas Roda i topp på Sucklings lista över topp 100 spanska viner

Vin Varje år utser vinkritikern James Suckling världens bästa viner per…
11 Dec, 2018

Choklad och whiskey sätter smakerna på Brillos nyårspizza

Mat och Restaurang Den 1 januari är det nationella pizzadagen. Dagen på året…
11 Dec, 2018

Martell VSOP Red Barrel

Whisky och Bourbon Den tolfte december lanseras Martell VSOP Red Barrel – en…
11 Dec, 2018

Årets Nobelmeny

Vin I Blå hallen i Stockholms stadshus kommer ikväll cirka 1300…
10 Dec, 2018

Innis & Gunn släpper samlarobjekt

Whisky och Bourbon Skotska bryggeriet Innis & Gunn släpper exklusiv Imperial Stout lagrad…
10 Dec, 2018

Här är jultraditionerna ungdomar vill förändra

Övrigt Tre av fem unga svenskar upplever en eller flera jultraditioner…
10 Dec, 2018

Fem glöggdrinkar från Blossa

Whisky och Bourbon Blossa Spritz, Blossa Gimlet och Blossapolitan – detta är några…
10 Dec, 2018
Artikelarkivet