Vegetariskt fokus hos Circle K

Livets Goda 11 Jan, 2018
Mat och Restaurang Under det senaste året har Circle K lanserat en rad vegetariska rätter och idag kan Circle K:s kunder välja mellan flera olika alternativ såsom en kryddig falafeltallrik och en wrap med Pulled Oumph! För den som är sugen på fika finns även en vegansk kardemummaknut. Nu tar Circle K nästa steg och lanserar konceptet Vego-Vägar som ska göra det enklare för kunderna att välja vegetariskt på station. Bland produktnyheterna finns krispiga chilibites med pommes.

Efterfrågan på vegetarisk mat ökar hela tiden och på Circle K:s meny finns flera vegetariska, veganska och lakto-ovo-vegetariska rätter. Med Vego-Vägar lyfts nu utbudet fram tydligare med skyltning, dedikerad grönfärgad hylla på varje station, och mer lättillgänglig produktinformation. Ambitionen med det nya konceptet är att det ska bli enklare för kunderna att välja bland Circle K:s växande utbud av vegetariska alternativ.

– Vi är väldigt stolta över det vegetariska och veganska utbud som vi har idag på våra stationer. Med Vego-Vägar hoppas vi att fler ska upptäcka vårt utbud, oavsett om man äter vegetariskt ofta eller bara någon gång då och då. Alla ska hitta något att äta hos oss och vi arbetar hela tiden med att anpassa vårt erbjudande efter kundernas behov och efterfrågan, säger Anna Boduljak, kategorichef Food på Circle K Sverige.

Vego-Vägar rullas ut på Circle K:s fullservicestationer i hela Sverige under januari 2018.

Nedan rätter ingår i Vego-Vägar:
Veganskt och vegetariskt
• Falafelbaguette
• Falafeltallrik
• Wrap med Pulled Oumph!
• Chilibites med pommes och srirachamayo*
• Kardemummaknut

Lakto-ovo vegetariskt
• Soft Pita med ost & champinjoner
• Calzone Pesto
• Tapastallrik med chilibites
• Vaniljyoghurt med müsli
• Färska surdegsfrallor med ost
* Srirachamayo kan innehåll spår av fisk


Kir-Yianni Assyrtiko lanseras den första september

Vin Den 1 september lanseras det vita vinet Kir-Yianni Assyrtiko 2017…
21 Jun, 2018

Snart lanseras Hernö Sipping Gin 2018 med rökiga toner i ett arv från Islay

Whisky och Bourbon Om en vecka lanseras Hernö Sipping Gin 2018 som kommer…
21 Jun, 2018

Inspiration - Cidersorbet

Mat och Restaurang Midsommar närmar sig och en av de självklara komponenterna vid…
21 Jun, 2018

Kocklandslaget bjöd in kvinnliga kocknätverket TakeOver att provsmaka kommande tävlingsrätter

Mat och Restaurang Onsdagen 20 juni var det dags för en ny träningsupplagning…
21 Jun, 2018

Citat Årets Kock 2018

Mat och Restaurang Citat av Juryn ordförande Årets Kock 2018, jury för handlagstest…
21 Jun, 2018

Så påverkar sommarvädret våra mat- och dryckesvanor

Mat och Restaurang Hur varmt eller kallt vädret blir i sommar kommer att…
20 Jun, 2018

Nespresso lanserar två nya iskaffevarianter samt en smart mjölkskummare

Övrigt Under varma sommardagar kan en iskaffe vara riktigt uppfriskande. Nu…
20 Jun, 2018

Mer svensk kaffe på Finlands nationalarena

Övrigt Publiken på Finlands nationalarena, Hartwall Arena i Helsingfors, kommer att…
20 Jun, 2018

Bisol väljer Lively Wines

Vin Lively Wines är otroligt stolta att presentera det senaste tillskottet…
20 Jun, 2018

Ginger Beer - en nyhet men ändå inte

Whisky och Bourbon Denna vecka avvecklar vi fyra myter om Ginger Beer. Många…
20 Jun, 2018

Limited Edition i chipshyllan

Övrigt Det är sommar i chipsfabriken och Estrella vill passa på…
20 Jun, 2018

Stad, bad och god mat på Mallorca

Mat och Restaurang Mallorca är ett klassiskt svenskt resmål. Det var hit de…
19 Jun, 2018

Nyhet: Flädertiser - trendiga drinken som utmanar Aperol Spritz på uteserveringarna i sommar

Whisky och Bourbon Nu gör Hallands Fläder och Appletiser gemensam sak, när de…
19 Jun, 2018

De är vidare till dag 2 i kvalet till Årets Kock 2018

Mat och Restaurang Efter en lång dag med teoriprov, råvarukännedom och upplagning av…
19 Jun, 2018

Eau de grill - sommarens grilltrend?

Whisky och Bourbon Lagom till Midsommar lanserar Falcon en parfym som doftar grill.…
19 Jun, 2018

Barabells lanserar nyhet - Strawberry White Chocolate.

Övrigt Sveriges mest sålda proteinbar släpper en ny Limited Edition Protein…
19 Jun, 2018

Paul Svensson till Matfestivalen i Skövde för femte gången

Mat och Restaurang Den kände TV-kocken Paul Svensson kommer att gästa Matfestivalen i…
19 Jun, 2018

Gustibus Wine & Spirit Academy startar Ölsommelierutbildning

Övrigt Efter 13 år och 25 sommelierklasser startar nu Gustibus Wine…
18 Jun, 2018

J. Bally Millésime 1998, lanseras exklusivt på Systembolaget den 6:e juli

Whisky och Bourbon Fredagen den 6:e juli lanserar importören Moestue Grape Selections 180…
18 Jun, 2018

Varför vill unga inte odla kaffe längre?

Övrigt För Burundi har kaffeodlingen alltd varit en generator i landets…
18 Jun, 2018
Artikelarkivet