Wasa lanserar nya gluten- och laktosfria knäckebröd

Livets Goda 9 Oct, 2017
Övrigt Den glutenfria trenden fortsätter att växa och allt fler svenskar efterfrågar glutenfria livsmedel. Konsumenterna som letar efter glutenfria knäckebröd har höga krav på smakupplevelsen och förväntar sig ha samma utbud mot ett sortiment med gluten. Konsumenter vill också att brödet inte ska gå sönder och ska vara lätt att ha med sig. Wasa är därför stolta att lansera två nya Gluten- & laktosfria knäckebröd i smakerna Naturell och Sesam & havssalt.

I knäckebrödsbageriet har Wasa bakat knäckebröd i nästan 100 år och vi tycker att alla förtjänar ett gott knäckebröd.

- Vi ser en stor efterfrågan på ett glutenfritt sortiment med lika god smak och textur som vårt övriga sortiment. När vi bakade Gluten- & laktosfritt har vi haft stor nytta av vår långa erfarenhet och expertis inom knäckebröd för att ta fram två produkter med samma höga kvalitet som resten av vårt knäckebrödssortiment, säger Fredrik Barkman, nordisk marknadschef på Wasa.

WASA GLUTEN- & LAKTOSFRI naturell är ett gyllenbakat knäckebröd med den milda smaken från Wasa.

WASA GLUTEN- & LAKTOFRI sesam & havssalt är ett knäckebröd toppat med rostade sesamfrön och en hint av havssalt.

Båda varianterna finns i en återförslutningsbar kartong med portionsförpackningar för att behålla brödets smak och krispighet.

Wasa Gluten- & laktosfri finns på välsorterade livsmedelsbutiker från vecka 41. Finns även i individuella portionsförpackningar till livsmedelsbutiker och storhushåll.

http://wasabrod.se/


Kir-Yianni Assyrtiko lanseras den första september

Vin Den 1 september lanseras det vita vinet Kir-Yianni Assyrtiko 2017…
21 Jun, 2018

Snart lanseras Hernö Sipping Gin 2018 med rökiga toner i ett arv från Islay

Whisky och Bourbon Om en vecka lanseras Hernö Sipping Gin 2018 som kommer…
21 Jun, 2018

Inspiration - Cidersorbet

Mat och Restaurang Midsommar närmar sig och en av de självklara komponenterna vid…
21 Jun, 2018

Kocklandslaget bjöd in kvinnliga kocknätverket TakeOver att provsmaka kommande tävlingsrätter

Mat och Restaurang Onsdagen 20 juni var det dags för en ny träningsupplagning…
21 Jun, 2018

Citat Årets Kock 2018

Mat och Restaurang Citat av Juryn ordförande Årets Kock 2018, jury för handlagstest…
21 Jun, 2018

Så påverkar sommarvädret våra mat- och dryckesvanor

Mat och Restaurang Hur varmt eller kallt vädret blir i sommar kommer att…
20 Jun, 2018

Nespresso lanserar två nya iskaffevarianter samt en smart mjölkskummare

Övrigt Under varma sommardagar kan en iskaffe vara riktigt uppfriskande. Nu…
20 Jun, 2018

Mer svensk kaffe på Finlands nationalarena

Övrigt Publiken på Finlands nationalarena, Hartwall Arena i Helsingfors, kommer att…
20 Jun, 2018

Bisol väljer Lively Wines

Vin Lively Wines är otroligt stolta att presentera det senaste tillskottet…
20 Jun, 2018

Ginger Beer - en nyhet men ändå inte

Whisky och Bourbon Denna vecka avvecklar vi fyra myter om Ginger Beer. Många…
20 Jun, 2018

Limited Edition i chipshyllan

Övrigt Det är sommar i chipsfabriken och Estrella vill passa på…
20 Jun, 2018

Stad, bad och god mat på Mallorca

Mat och Restaurang Mallorca är ett klassiskt svenskt resmål. Det var hit de…
19 Jun, 2018

Nyhet: Flädertiser - trendiga drinken som utmanar Aperol Spritz på uteserveringarna i sommar

Whisky och Bourbon Nu gör Hallands Fläder och Appletiser gemensam sak, när de…
19 Jun, 2018

De är vidare till dag 2 i kvalet till Årets Kock 2018

Mat och Restaurang Efter en lång dag med teoriprov, råvarukännedom och upplagning av…
19 Jun, 2018

Eau de grill - sommarens grilltrend?

Whisky och Bourbon Lagom till Midsommar lanserar Falcon en parfym som doftar grill.…
19 Jun, 2018

Barabells lanserar nyhet - Strawberry White Chocolate.

Övrigt Sveriges mest sålda proteinbar släpper en ny Limited Edition Protein…
19 Jun, 2018

Paul Svensson till Matfestivalen i Skövde för femte gången

Mat och Restaurang Den kände TV-kocken Paul Svensson kommer att gästa Matfestivalen i…
19 Jun, 2018

Gustibus Wine & Spirit Academy startar Ölsommelierutbildning

Övrigt Efter 13 år och 25 sommelierklasser startar nu Gustibus Wine…
18 Jun, 2018

J. Bally Millésime 1998, lanseras exklusivt på Systembolaget den 6:e juli

Whisky och Bourbon Fredagen den 6:e juli lanserar importören Moestue Grape Selections 180…
18 Jun, 2018

Varför vill unga inte odla kaffe längre?

Övrigt För Burundi har kaffeodlingen alltd varit en generator i landets…
18 Jun, 2018
Artikelarkivet