Teckna prenumeration till förmånligt pris på 10-års jubilerande Whisky & Bourbon

Livets Goda 15 Feb, 2019
Whisky och Bourbon Är din bättre hälft förtjust i livets vatten, uisge beatha, och du tycker att hon eller han är värd en extra gåva nu på alla hjärtans dag? Då är vårt erbjudande om en prenumeration på Whisky & Bourbon värt att nappa på! Fast du, man kan ge en gåva till sig själv också...I år firar vår whiskytidskrift 10 år
 och vi tycker det är precis lika underbart att producera den då som nu. Vi reser runt i whiskylandskapet och gör nedslag lite överallt där det finns kvalitet; Skottland såklart, USA likaså men även i många andra länder som du kanske inte per automatik associerar med whisky.

Och, vi provar ständigt nytt samtidigt som vi omprovar trotjänare för att se vart de står. Utöver whisky så gör vi i varje nummer också nedslag hos ett par ölbryggerier, kollar in övrig premiumsprit som är värd att hålla koll på och så spanar vi in cigarrmarknaden. Och så lagar vi såklart mat där vi bjuder på sköna recept.

En prenumeration kostar 175 kronor/år men du får den just nu för 150 kr. Fyra tryckta nummer ingår då och vi vågar påstå att det är en rätt schysst deal där du får toppläsning från ytterst skickliga skribenter om det senaste i whiskyvärlden. På högkvalitativt papper och alltid med inspirerande fotografi! Och du, det går utmärkt att ge gåvan till sig själv också!

Hur gör jag för att teckna?

Besök vår prenumerationssajt och välj papperstidningen för erbjudandet. Lägg i varukorgen och när du sedan fyller i dina uppgifter anger du också rabattkoden: whiskykompis

Erbjudandet gäller till och med söndag den 17 februari och ditt första nummer blir #42 - en utgåva som vi är i full gång med att producera i skrivande stund. Gäller till adresser i Sverige.


Aloës nyöppning

Mat och Restaurang Nu börjar man närma sig den efterlängtade dagen då Aloë…
21 Mar, 2019

Hernö Jolie Rouge Dry Gin först ut i ny kreativ serie med tolkningar av Jon Hillgren

Whisky och Bourbon När Hernö Gins grundare och master distiller Jon Hillgren lanserar…
21 Mar, 2019

Rekord i nyheter hos Kafferosteriet Koppar

Övrigt Samtidigt som dagarna blir ljusare och allt fler fåglar hörs…
19 Mar, 2019

Öl med terroir kan bli verklighet när Skåne samarbetar med Småland

Whisky och Bourbon Den lokalproducerade ölen har haft stor framgång i hela landet.…
19 Mar, 2019

Bruichladdich gör världsrekordförsök på En Öl & Whiskymässa i Göteborg

Whisky och Bourbon Den 13 april bjuder den skotska whiskytillverkaren Bruichladdich in till…
18 Mar, 2019

Macallan presenterar Classic Cut 2018 Edition

Whisky och Bourbon The Macallan lanserar Classic Cut 2018 Edition – den senaste…
18 Mar, 2019
Artikelarkivet