Teckna prenumeration till förmånligt pris på 10-års jubilerande Whisky & Bourbon

Livets Goda 15 Feb, 2019
Whisky och Bourbon Är din bättre hälft förtjust i livets vatten, uisge beatha, och du tycker att hon eller han är värd en extra gåva nu på alla hjärtans dag? Då är vårt erbjudande om en prenumeration på Whisky & Bourbon värt att nappa på! Fast du, man kan ge en gåva till sig själv också...I år firar vår whiskytidskrift 10 år
 och vi tycker det är precis lika underbart att producera den då som nu. Vi reser runt i whiskylandskapet och gör nedslag lite överallt där det finns kvalitet; Skottland såklart, USA likaså men även i många andra länder som du kanske inte per automatik associerar med whisky.

Och, vi provar ständigt nytt samtidigt som vi omprovar trotjänare för att se vart de står. Utöver whisky så gör vi i varje nummer också nedslag hos ett par ölbryggerier, kollar in övrig premiumsprit som är värd att hålla koll på och så spanar vi in cigarrmarknaden. Och så lagar vi såklart mat där vi bjuder på sköna recept.

En prenumeration kostar 175 kronor/år men du får den just nu för 150 kr. Fyra tryckta nummer ingår då och vi vågar påstå att det är en rätt schysst deal där du får toppläsning från ytterst skickliga skribenter om det senaste i whiskyvärlden. På högkvalitativt papper och alltid med inspirerande fotografi! Och du, det går utmärkt att ge gåvan till sig själv också!

Hur gör jag för att teckna?

Besök vår prenumerationssajt och välj papperstidningen för erbjudandet. Lägg i varukorgen och när du sedan fyller i dina uppgifter anger du också rabattkoden: whiskykompis

Erbjudandet gäller till och med söndag den 17 februari och ditt första nummer blir #42 - en utgåva som vi är i full gång med att producera i skrivande stund. Gäller till adresser i Sverige.


Destilleriet i Åhus lanserar världens mest exklusiva akvavit

Whisky och Bourbon I endast några få unika exemplar lanseras nu Åhus Akvavit…
16 May, 2019

Folklig gastronomi på årets största grillfest

Mat och Restaurang 24-26 maj är det dags för den årliga Grillmässan. Sveriges…
13 May, 2019

Rökig single malt whisky från Old Pulteney lanseras på Systembolaget den 17:e maj

Whisky och Bourbon Old Pulteney Huddart är en helt unik rökig highland single…
13 May, 2019

Brocards Chardonnay - mycket vit Bourgogne för pengarna!

Vin Att följa ett vins utveckling är utan tvekan den största…
10 May, 2019

Toppklass år ut & år in!

Vin Ripasso, svenskens favorit under många år, har blivit något av…
10 May, 2019

Inspiration - Gyros kebab för finsmakaren

Mat och Restaurang Det lagas allt för lite kebab i de svenska köken…
10 May, 2019
Artikelarkivet