Lönneberga introducerar ett helt nytt bredbart pålägg gjort av kyckling/skinka tillsammans med kikärtor. Lönneberga Bredbart pålägg är smakrika, krämiga, proteinrika och gör det lätt att variera dagens alla mackor. Först ut är smakerna Soltorkad tomat med kyckling, Ramslök med kyckling och Grillad paprika med skinka.
Lönnebergas populära leverpastej och charkpålägg dukas dagligen fram när det vankas mackor i hushåll över hela landet. Nu breddar Lönneberga påläggsutbudet ytterligare.
– Många gillar variation och söker inspiration i vardagen. Som svar på det har vi utvecklat Lönneberga Bredbart pålägg. Ett bredbart pålägg av kyckling eller skinka med spännande smaker som gör det enkelt att variera sina mackor, säger Hanna Flybring, Brand marketing manager Lönneberga.
Nyheterna lanseras v36
Lönneberga Bredbart pålägg görs av svensk kyckling/svensk skinka tillsammans med kikärtor som bidrar till en fin konsistens och massa protein. De har en krämig och len konsistens med härliga smaker, är fulla av protein och järn men utan lever, mättande och prisvärda. De finns i butikens pastejhylla, cirkapris 19 kr/125 gram.
Tre smakrika varianter
- Lönneberga Bredbart pålägg Soltorkad tomat med kyckling
- Lönneberga Bredbart pålägg Ramslök med kyckling
- Lönneberga Bredbart pålägg Grillad paprika med skinka