Hem Nyheter 3D-konstnären Natalie Liu tolkar LYFT/LAB’s kommande släpp; “Collection 07 – Like Nothing Else”

3D-konstnären Natalie Liu tolkar LYFT/LAB’s kommande släpp; “Collection 07 – Like Nothing Else”

av Livets Goda

Under vecka 18, den 5:e maj, släpper LYFT/LAB ytterligare tre innovativa, limiterade smaker. Den limiterade kollektionen ”Collection 07 – Like Nothing Else” är inspirerad av tre kakaobaserade smaker tillsammans med hallon, apelsin och salt karamell. I samband med lanseringen har man gått ihop med 3D-konstnären Natalie Liu, som tolkat de tre smakerna i form av tre digitala konstverk. Kollektionen kommer att finnas tillgänglig online samt i pop-up butiken på Sankt Paulsgatan 3, i Stockholm.

Nya kakaobaserade smaker i påfyllningsbara metallburkar möter futuristiska former och rörelser. “Collection 07 – Like Nothing Else” släpps i tre limiterade smaker: hallon som passar perfekt med kakao, salt karamell som har en söt och salt smak i kombination med kakao samt apelsin som ger en fräschör till kakao. Den limiterade kollektionen säljs tillsammans med två återanvändningsbara metalldosor i silver och roséguld samt smidiga refillpåsar så dosan enkelt kan fyllas på med valfri smak.

Efter framgångsrika kollektionssläpp tillsammans med Adam Dahlberg (Misshumasshu), Frida Vega (Nuda Paper), Crayon med flera har LYFT/LAB, inför detta släpp, ingått ett samarbete med 3D-konstnären Natalie Liu. Vad hon älskar mest med 3D-design är att hon får utforska och mixa olika estetiker och modern kultur med nya teknologier – och det är precis vad hon har gjort för den nya kollektionen. Hennes 3D animeringar är särskilt skapade för att representera kollektionens lekfulla kombination av textur och smak.

– Den nya kollektionen “Like Nothing Else” har verkligen inspirerat mig. Jag har tolkat de olika smakerna och skapat abstrakta former som känns familjärt men samtidigt som inget annat vi sett tidigare. De 3D animeringar som jag har skapat är surrealistiska – som inte försöker efterlikna verkliga dynamiska rörelser, säger konstnären Natalie Liu.

Kollektionen levereras i en exklusiv limited edition box. Dosorna kommer i silver eller roséguld, och de kakaobaserade smakerna i separata påsar.

“Collection 07 – Like Nothing Else” lanseras den 5:e maj och kommer att finnas exklusivt på lyftlab.se samt på LYFT/LAB’s pop-up på Sankt Paulsgatan 3. Pop-up butiken kommer att hållas öppen mellan veckorna 19-23, där man får möjlighet att uppleva interaktiva installationer som presenterar kollektionen och konstverken.

Priser:
Startkit: 65 SEK
Refill, singel: 45 SEK
Refill, trepack: 105 SEK
Refill, sexpack: 190 SEK

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING