1

4 omtänksamma presenter som kvinnan i livet kommer älska

Även om det finns tusentals klassiska presenter att välja mellan, är en av de bästa sakerna med högtider att man kan skämma bort sina nära och kära med ting de kanske aldrig skulle köpa till sig själva.

Artikeln är i samarbete med silvermama

Oavsett om du köper något till din fru, mamma, syster, dotter, bästa vän eller flickvän, kommer denna guide till de mest omtänksamma gåvorna definitivt göra kvinnan i ditt liv glad!

En exklusiv champagneprovning

Om du funderar på vad du ska köpa till champagneälskaren i ditt liv så har vi svaret. Och nej, det är inte ännu en flaska god champagne. Snarare föreslår vi att du köper en exklusiv champagneprovning till kvinnan som betyder mest för dig.

På champagneprovningen får ni lov att dofta och smaka på olika exklusiva champagnesorter. I dagsläget finns dessa exklusiva provningar endast i Stockholm, där man tas med på en resa in i champagnens värld. Till att börja med får man lära sig mer om det bubblande guldet, och därefter får man låta sig förföras av de mer exklusiva champagnesorterna på marknaden. En omtänksam och lite lyxig present som ni dessutom kan göra tillsammans. En upplevelse ni högst sannolikt kommer att minnas många år framöver.

Ett bokstavssmycke från Silvermama

Smycken är något de allra flesta kvinnor tycker om, men när man gett bort smycken år efter år kan det lätt kännas uttjatat och opersonligt. Men så behöver det inte vara. Man kan göra presenten mer unik och personlig genom att ge bort ett bokstavssmycke.

Hos Silvermama (www.silvermama.se/bokstavshalsband-bokstavssmycke/) hittar du ett unikt utbud av vackra bokstavssmycken, som bokstavshalsband och armband med gravyr, som du kan ge bort till kvinnan i ditt liv. Dessa vackra namnsmycken består av stansade eller graverade bokstäver eller tecken och ditt bokstavssmycke går att få i antingen silver eller rostfritt stål.

Dessa namnsmycken går att skräddarsys, så att du kan ge bort ett bokstavssmycke, som ett bokstavshalsband, med vackra berlocker och månadsstenar. Silvermamas namnsmycken är dessutom miljövänliga och säljs till bra priser. Hos Silvermama kan du också köpa Bola gravidsmycke som kan pryda magen på den gravida kvinnan du håller kär.

Ett pussel med ett eget foto som motiv

Forskning visar att pussel aktiverar våra hjärnor samtidigt som det hjälper oss att slappna av då våra hjärnor försätts i ett meditativt tillstånd. Just därför är pussel en så bra present att ge bort. Tyvärr påminner väldigt många pussel om varandra och det är svårt att hitta något nytt. Därför kan ett pussel med ett personligt foto som motiv vara en fantastisk och unik present.

Att ge bort ett pussel med ett foto av er tillsammans eller liknande motiv kan hjälpa till att associera presenten med ett speciellt minne. Det ger också möjlighet att rama in det färdiga pusslet som ett permanent minne och konstverk.

En spaweekend för två

Om du och kvinnan i ditt liv är i behov av en helg väck från er hektiska livsstil kan en spaweekend göra susen. Då får ni båda möjlighet för att övernatta på ett mysigt hotell, äta goda måltider och koppla av på ett spa. I de flesta weekend-paket man köper medföljer det ett par olika behandlingar man kan ta del av om man känner för det. Några gånger vill man dock inte annat än att krypa ner i bubbelpoolen och låta tiden stanna.

Idag finns det väldigt många alternativ för den som letar efter en spaweekend i vårt avlånga land. De bästa ligger dock i Falkenberg, Tylösand och Söderköping. Här kan ni båda njuta av avkopplande och härliga spa-behandlingar och glömma bort den stressiga vardagen under en helg.