Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang 4 plockbrickor från Ridderheims

4 plockbrickor från Ridderheims

av Livets Goda

4 plockbrickor från Ridderheims: Det har aldrig varit lättare att njuta av plockmat. Ridderheims lanserar 4 färdiga plockbrickor: La Familia, Mix Clasico, Hola Bonita och Tres Hermanos. De praktiska brickorna innehåller smakmatchade klassiker från Ridderheims och spännande nyheter. Välj, öppna och servera! Enklare blir det inte.

4 plockbrickor från Ridderheims

Ridderheims sortiment omfamnar smaker och ingredienser från hela världen, som gjorda för att enkelt mixa och matcha efter vad du gillar och tillfälle. De nya, färdiga plockbrickorna gör det lätt när du inte riktigt vet vad du är sugen på, eller kanske ska ta ditt första steg in i tapasvärlden.

– Vi vill göra det enkelt att sätta smak på tillvaron. Att umgås och njuta av god mat, härliga konsistenser och spännande smaker. Men vi förstår att ibland vill man bara få med sig något riktigt gott hem utan att själv ta alla beslut. Då är våra nya, färdigmatchade plockbrickor räddningen, säger Karolina Szczepanska, Marketing Manager Ridderheims.

Nyheter
De nya plockbrickorna består av klassiska favoriter från Ridderheims och nyheter som Cheddar Jalapeñodipp, oliver i marinad med citron och lagerblad, klassisk aioli och Cheezes, en mild ölkorv med smak av ost.

La Familia
En smakfull mix för alla. Urkärnade Halkidikioliver, klassisk Grissini och het Cheddar- & Jalapeñodipp. 145 g.
Mix Clasico
En kombo som ger smaklökarna en riktig match. Pomamore (små söta, smakrika och lättrostade medelhavstomater i en marinad med basilika och flagad Parmesan) Cabanossi (ölkorv med smak av vitlök) och Aioli. 165 g.
Hola Bonita
En flirtig mix av chilimarinerad Spansk hårdost, Örtmarinerad vitlök och Oliver med citron och lagerblad. 170 g.
Tres Hermanos
Triss i ölkorvsfavoriter. Klassisk Cabanossi (ölkorv med smak av vitlök), Hot Amigo (stark ölkorv med smak av lök, chili och paprika) och krämig Cheezes (mild ölkorv med smak av ost). 120 g. Lansering: september 2023.

Rekommenderat pris: 44,90 kronor/plockbricka.

RELATERAD LÄSNING