Hem NyheterNyhet WB Absolut lanserar ny smak: Absolut Grapefruit

Absolut lanserar ny smak: Absolut Grapefruit

av Livets Goda

Den 11 augusti introducerar Absolut en ny medlem till sin smaksamling: Absolut Grapefruit. Vodkan kommer att finnas i Systembolagets tillfälliga sortiment i tre månader.

Absolut utökar sitt svenska smaksortiment med lanseringen av Absolut Grapefruit. Den fräscha premiumvodkan kommer att finnas i Systembolagets tillfälliga sortiment i tre månader fr.o.m. 11 augusti, inget tillsatt socker eller artificiella smakämnen återfinns i den nya drycken.

– Den senaste dryckestrenden har flyttat oss från relativt söta drycker till allt mer fräscha och bittra smaker. Hör du till den skara människor som gillar etablerade aperitivos och spritzar, är Absolut Grapefruit ett måste att prova, säger Pia Hägglöf, Senior Brand Manager Absolut.

Absolut Grapefruit är en modern klassiker som lämpar sig perfekt för olika drinkar. Absolut Grapefruit & Tonic är en garanterat uppfriskande och trevligt alternativ till klassiska aperitifs. The Swedish Paloma är en enkel cocktail som hyllar smaken av Absolut Grapefruit som är en perfekt kombination med lime. Den fräscha Easy Breezy drinken är en läskande blandning av Absolut Grapefruit och transbärsjuice.

För ytterligare info och drinkinspiration, besök https://www.absolutdrinks.com/en/drinks/with/absolut-grapefruit/.

Absolut Grapefruit

Pris: 256 kr för 700 ml
Alkoholhalt: 40%
Artikelnummer: 1180401

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING