Hem NyheterNyhet WB Absolut satsar på nytt segment med Absolut Soda Lime & Cucumber

Absolut satsar på nytt segment med Absolut Soda Lime & Cucumber

av Livets Goda

Den 1 mars lanserar Absolut en nyhet i Hard Seltzer-segmentet; Absolut Soda Lime & Cucumber. En RTD soda med lätt och uppfriskande arom utan socker med Absolut vodka och naturliga smaker. Nyheten kommer att ingå i Systembolagets fasta sortiment.

Den amerikanska dryckestrenden ”Hard Seltzer”, alkoholhaltigt kolsyrat vatten med lågt sockerinnehåll och naturliga smaker, har fått ett rejält uppsving de senaste åren, så även i Sverige. För att möta det ökande intresset, lanseras nu Absolut Soda Lime & Cucumber, en färdigblandad dryck på burk med Absolut Vodka samt en smak av gurka och lime. En burk Absolut Soda Lime & Cucumber (250 ml) har en alkoholhalt på 5 % alc, innehåller inget socker och endast 69 kalorier per burk.

”Det här är ett nytt segment för oss vilket känns spännande. Vi har märkt en ökad efterfrågan efter denna typ av produkt hos våra svenska konsumenter. Absolut Soda Lime & Cucumber är ett alternativ till den som önskar en alkoholhaltig dryck med lägre alkoholinnehåll, utan onödigt socker eller tillsatser, säger Sophie Linnusaar, Brand manager Absolut.

Smaksättningen på Absolut Soda Lime & Cucumber är inspirerat av det klassiska receptet för Absoluts signaturservering, Vodka Soda, med gurka och limesmak.

Absolut Soda Cucumber & Lime
Artikelnummer: Nr 1115.
Alkoholhalt: 5% Alc. /Vol.
Pris: 19,90 + 1 sek pant kronor per burk (250 ml).
Serveringsförslag: Servera över is med limeskivor.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING