Hem Nyheter Ace X Honeydew Black Pepper – nyhet från Ministry of Snus

Ace X Honeydew Black Pepper – nyhet från Ministry of Snus

av Livets Goda

I november lanserade Ministry of Snus nikotinpåsen Ace X Black Raspberry Chili, som snabbt blev en av företagets bäst säljande produkter. Nu är det dags för ännu en produktlansering, när Ministry of Snus presenterar sin nya smak Ace X Honeydew Black Pepper.

Den helt nya smakkombinationen är en del av Ace X-familj, som redan inkluderar fyra framstående smaker, Cool Mint, Cool Mint Cosmic, Guarana Chili Boost och senaste Black Raspberry Chili. Varje produkt inom Ace X-serien är utformad för att erbjuda variation och valmöjligheter för dem som söker ett tobaksfritt alternativ med en kick av nikotin.

– Vi är väldigt stolta över att äntligen kunna presentera Ace X Honeydew Black Pepper, en produkt som
verkligen bryter ny mark inom den tobaksfria nikotinindustrin. Med en touch av Sichuanpeppar och söt
honungsmelon tror vi att konsumenterna kommer att få en smaksensation som aldrig tidigare funnits på den svenska marknaden. Vi på Ministry of Snus strävar alltid efter att överraska och överträffa förväntningarna hos våra kunder, och Ace X Honeydew Black Pepper är definitivt ett steg mot detta mål, säger Angelica Alm, Sverigechef på Ministry of Snus, och fortsätter.

-I och med lanseringen av Ace X Black Raspberry Chili valde Ministry of Snus att göra en designförändring. Ett resultat vi kan se även på denna nyhet. Precis som för Black Raspberry Chili får färgen, som för Honeydew Black Pepper är gul, ta större plats i designen. Detta för att framhäva smaken ytterligare samtidigt som det gör att dosan sticker ut ännu mer i hyllan.

Ace X Honeydew Black Pepper lanseras i slim format med en nikotinhalt på 16 mg nikotin per gram. Produkten har funnits tillgänglig hos utvalda handlare sedan december 2023, dess stora lanseringen sker dock i februari 2024.

Om Ministry of Snus
Ministry of Snus är en dansk tillverkare av nikotinpåsar. Företaget grundades 2018 som ett dotterbolag till Mac Baren Tobacco Company. Nikotinpåsarna produceras lokalt, i Ministry of Snus egna produktsanläggningar i Svenborg, Danmark.
Som en etablerad utmanare för nästa generations produkter fortsätter Ministry of Snus att växa i både storlek och intäkter och verkar idag på mer än 30 marknader världen över. Sverigekontoret öppnade i oktober 2022 i Nacka Strand.

RELATERAD LÄSNING