Hem NyheterNyhet WB Agitator vinner ny upphandling med Systembolaget

Agitator vinner ny upphandling med Systembolaget

av Livets Goda

Agitator vinner ny upphandling: Det svenska Agitator Whiskymakare, har aldrig förlorat en upphandling med Systembolaget. Nu är det klart att företaget vunnit ytterligare en. Den här gången gäller det en beställning på 10 000 enheter av ett mixpack av utvalda svenska whiskies.

Agitator vinner ny upphandling

Agitator vinner ny upphandling

Agitator Whiskymakare har vunnit upphandlingen med Systembolaget om 10 000 enheter av ett mixpack av svensk whisky. Agitators förslag med fyra stycken 5 cl-flaskor av sorterna Single Malt, Rök, Argument Kastanj och Blind Seal gick segrande ur upphandlingen.

Alla upphandlingar är hedrande att vinna men den här gången känns det extra kul eftersom produkten innebär en möjlighet för fler människor att prova på fler sorter av vår whisky, säger Oskar Kalmaru, VD för Agitator Whiskymakare. Mixen av våra omtyckta whiskies blir det perfekta startpaketet för den som vill upptäcka ny, innovativ, svensk whisky. En given present till sig själv eller någon man tycker om.

Systembolaget upphandling genomfördes som sedvanliga blindtest under våren och försommaren. Agitator Whiskymakare har aldrig förlorat en upphandling med Systembolaget.

Konkurrensen är stenhård bland svenska whiskymakare men att vi konsekvent vinner de här blindtesten är ett starkt kvitto på att vi gör whisky med absolut högsta kvalitet, säger Oskar Kalmaru.

Agitators mixpack kommer att börja säljas på Systembolagets butiker, fysiskt och online, den 6 oktober för 279 kronor. Produkterna i Agitators mixpack:

Single Malt (43 %), 5 cl
Single Malt Rök (43 %), 5 cl
Argument Kastanj (46 %), 5 cl
Blind Seal Rågwhiskey (46 %), 5 cl

Läs gärna Livets Goda artikeln: En genomgång av svenska Agitator HÄR

RELATERAD LÄSNING