1

AIRA ställer om – blir alkoholfri restaurang efter 21:00

Teamet på restaurangen AIRA är vana att ställa om och anpassa verksamheten när det behövs. Restaurangen öppnade i mars 2020, precis när Coronakrisen började i Sverige, och nu tvingas restaurangen återigen ställa om. Som en följd av de nya restriktioner som Regeringen presenterade igår kommer AIRA att bli en helt alkoholfri restaurang efter kl. 21:00. 

Från och med 15 januari 2021 kommer AIRA att ha öppet för lunch och middag, torsdag till lördag. Den sista sittningstiden för ordinarie middagsservice kommer att vara kl. 17:00-20:30. Efter den ordinarie middagssittningen stänger restaurangen tillfälligt för att därefter återigen öppna för nya middagsgäster kl. 21:00, men då som en helt alkoholfri restaurang, som enbart serverar en avsmakningsmeny med ett särskilt alkoholfritt dryckespaket.

Restaurangen kommer enbart att ha öppet för förbokade gäster och det alkoholfria middagspaketet kommer att kosta 3 250 kr per person. Den sena middagssittningen blir tillgänglig för bokningar nu på måndag den 21 december kl. 10:00 och bokning sker på https://aira.se. Sittningen erbjuds under januarimånad med reservation för eventuella förändringar kopplat till ändrade eller nya restriktioner.

– Vi öppnade AIRA i mars, precis när Coronakrisen började i Sverige, så det är inte första gången som vi tvingas ställa om och anpassa verksamheten utifrån nya förutsättningar. Det är givetvis en stor utmaning att driva den här typen av restaurang i dessa tider men det gör också att vi anstränger oss ännu mer för att ge alla gäster en restaurangupplevelse i världsklass, säger Tommy Myllymäki