10 september - Unik provning med Wolf Blass Chief Winemaker

Vin Nu bjuder vi in till provning med Wolf Blass. Egendomen som har etablerat sig som en av Australiens ledande vinproducenter. Den 10/9 kommer chief winemaker Chris Hatcher till Sverige och tillsammans med oss kommer han att visa upp ett brett spektrum av viner ur Wolf Blass sortiment (från Yellow Label, via Silver och Gold till Black Label).
Detaljer
Tid: 10/9, 2018 18:00 - 20:00
Plats: The Winery Hotel i SolnaWolf Blass har sedan 1966, då Wolfgang Blass startade egendomen i Barossa Valley, etablerat sig som en av landets ledande vinproducenter. Få vinhus i världen har vunnit fler medaljer och troféer på nationella och internationella vintävlingar, och man har flera gånger utsetts till Winemaker of the Year, International Winemaker of the Year och nu senast 2016 - Red Winemaker of the Year.

Den 10 september kommer Chris Hatcher till Sverige och tillsammans med oss kommer han att visa upp ett brett spektrum av viner ur Wolf Blass sortiment (från Yellow Label, via Silver och Gold till Black Label). Chris presenterar Wolf Blass och dess viner, därefter blir det mingel och lite schysst plockmat tillsammans med Chris, Winefinders chefssommelier Anna Rönngren och resten av vårt Wine Team. Vinerna kommer förstås att gå att köpa i vår webbutik.

Provningen går av stapeln på "vinmekkat" The Winery Hotel i Solna, lättillgängligt med bil eller kollektivt.

När: Måndagen den 10 september - 18:00-20:00
Var: The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna
Biljettpris: 395 kr per person (endast 50 biljetter släpps). 

Köp biljett här!