11 november - Singles Day på Spritmuseum

Whisky och Bourbon Söndag den 11 november är det Singles Day, fenomenet från Kina som nu kommit till Sverige, och var bättre att fira din singelstatus än på ett spritmuseum.
Detaljer
Tid: 11/11, 2018 13:00 - 16:00
Plats: Spritmuseum


Spritmuseum öppnar upp portarna och bjuder in singlar till en eftermiddag av champagneprovning, lunch och mingel. Detta är inget singelmingel i vanlig bemärkning, ingen speed dating, utan en trevlig eftermiddag som spenderas i trevligt sällskap, förhoppningsvis nya bekantskaper och nya erfarenheter.

Dagen till ära finns bubbelambassadören Jeremy Piras på plats i utställningen Spritlandet Sverige och krokar upp bubbel från champagnehuset Mumm. Provningen pågår mellan kl 13 – 16.  

Spritmuseum restaurangs Petter Nilsson och hans team bjuder sen in till lunch i matsalen. Besökare kan förvänta sig ett unikt lunchpaket framtagen dagen till ära med fokus på community style dining. I paketet ingår förrätt och valfri varmrätt. Lunchen börjar kl 14.  

Man erbjuder besökarna två paket. Det lilla ger besökare entré till museets samtliga utställningar och två provsmakningsbiljetter och i det stora paketet ingår även en tvårätters lunch. Fler provsmakningsbiljetter finns att köpa på plats för 70 kr / st. Provsmakningen består av 5 cl.  

Lilla paketet: 240 kr.  
Stora paketet: 540 kr.