14-15 februari: Whiskykalenderna medlemmar bjuds in till en unik Vinterfest på High Coast Distillery

Whisky och Bourbon Vi bjuder nu in till en unik Vinterfest på High Coast Distillery. Den anordnas speciellt för whiskykalenderns vänner!
Detaljer
Tid: 14/2, 2019 08:00 - 15/2, 2019 15:00
Plats: Höga Kusten

Nu kan en av dessa platser bli din, Men intresset är stort och anmälningarna kommer in. Men skynda dig, det är först till kvarn som gäller för de 30 platserna som finns. Stäm av med dina vänner så att dom inte missar detta.

När är det?
Torsdagen och fredagen den 14 & 15 februari 2019

Häng med Whiskykalendern på en oförglömlig vintertripp till det kalla Norrland där den värmande whiskyn bor. Torsdagen den 14 februari kliver vi på flyget på Arlanda som tar oss till Kramfors. Där väntar snöskotrar som tar oss till destilleriet. Väl framme står lunchen uppdukad och det blir såklart både provning och guidning de luxe. På kvällen bjuder destilleriets restaurang på en härlig whiskymiddag och vi lovar sen en berusande och trevlig afton.

Vad händer på fredagen?
Efter en stadig norrländsk frukost på Hotell Höga Kusten drar vi ner vintermössan över öronen och tar liften uppför Skuleberget – där med den vidunderliga utsikten över Höga Kusten blir du en av de första i världen som får prova en världsnyhet från High Coast.

Vad kostar det?
Priset för dig att få vara med på detta unika evenemang är endast 5900:-

Anmäl dig här >>

 www.whiskykalendern.se