23e augusti - Nyhetsprovning - Winefinders höstlansering

Vin Nu är det dags för årets tredje stora nyhetsprovning med oss på Winefinder. Precis som tidigare i år kommer vi att korka upp runt 50 olika viner - den här gången från vår höstlansering som sker den 3 september. Dessutom tar vi med ett axplock av det som kommit in i butiken sedan sist. Bland annat lite nya vinlådor (t ex en producentlåda från Ventouxfavoriten Château Pesquié).
Detaljer
Tid: 23/8, 2018 10:00 - 14:00

På provningen planerar vi att visa upp nya viner från bl.a:
Crystallum, Naturvinslåda från Dryckesbutiken, Clos de Tue Boeuf, Olga Raffault, Domaine de Roches Neuves, Chavy-Chouet, Badenhorst, Pierre Peters, Nicolas Feuillette, Château Musar, Liquid Farm och Egly-Ouriet. 

Som vanligt kommer du att kunna hitta alla vinerna under Winefinder.se/lanseringar - som i nuläget är lite eftersatt på grund av semester - men vi kompletterar den med fler viner så fort vi bara kan. 

Observera att vi nu byter lokal!


När: 23 augusti klockan 10-14
Var: Hellstens Glashus, Wollmar Yxkullsgatan 13

Har du fortfarande inte varit på någon av våra provningar så kan det vara bra att veta att Winefinder.se inte är en importör utan en butik för kvalitetsviner som jobbar med en mängd olika leverantörer/importörer. Både svenska och utländska. Vi jobbar på nätet med hemleverans direkt till din dörr. Vi fyller ständigt på butiken med nya årgångar, producenter och vintyper för att ha ett så bra utbud som möjligt. 

 

Är du intresserad av att komma? Du anmäler dig genom att skicka ett mail till mig

Hoppas vi ses!

Hälsningar
Magnus

Magnus Ericsson
Winefinders Wine Team & Content Manager
Mail: me@winefinder.se