24 maj - Save the date - Winefinders Nyhetsprovningar

Vin Om en knapp månad är det dags för vår andra nyhetsprovning för journalister och vinskribenter. Precis som förra gången kommer vi att korka upp runt 50 olika viner men den här gången från vår sommarlansering som sker den 4 juni. Dessutom tar vi med ett axplock av det som kommit in i butiken sedan sist. Bland annat kommer vi att presentera nya viner i vårt rosésortiment.
Detaljer
Tid: 24/5, 2018 10:00 - 17:00
Plats: Magnusson Fine Wine, Grevagatan 26, Stockholm

Är du redan nu nyfiken så kan du gå in och se listan växa fram på Winefinder.se/lanseringar - här samsas en del viner från förra lanseringen med de som lanseras den 4 april. De senare är dock lätta att hitta eftersom de är markerade med lanseringsdatum. En vecka före provningen kommer också att skicka ut en lista med vilka viner som kommer att finnas att prova. 

Precis som förra gången ses vi hos Johan Magnusson: 

När: 24 maj klockan 10-14
Var: Magnusson Fine Wine, Grevagatan 26, Stockholm

Har du fortfarande inte varit på någon av våra provningar så kan det vara bra att veta att Winefinder.se inte är en importör utan en butik för kvalitetsviner som jobbar med en mängd olika leverantörer/importörer. Både svenska och utländska. Och vi jobbar på nätet. Vi fyller ständigt på butiken med nya årgångar, producenter och vintyper för att ha ett så bra utbud som möjligt. 

Med start i mars i år har vi börjat att göra nyhetssläpp som grovt följer säsongens variationer (tre-fyra gånger per år). Andra släppet blir i juni, och provningen av sommarviner, blir alltså den 24 maj.

Är du intresserad av att komma på provningen eller har andra frågor om Winefinder? Tveka inte att höra av dig genom att maila till mig.
Hoppas vi ses!

Hälsningar
Magnus

Magnus Ericsson
Winefinders Wine Team & Content Manager
Mobile: +46 70 311 60 41
Mail: me@winefinder.se